0

Kuinka tärkeä on väri korjata sinulle?

December 8, 2022

Mix sekä vastaavat alukkeita!
Minulla ei todellakaan ole monia alueita, joita tunnen, että hyötyisi minulta erillisen värin korjaamisen. Ensisijainen alue minulle on minun silmäni alla, joten se riippuu henkilöstä. Se ei ole jotain, mitä teen joka päivä, koska olen yleensä menossa luonnolliseen ulkoasuun näinä päivinä ja en halua olla Puttin ‘kerroksessa meikki kerros, joten olin siinä mielellään tärkeä minä.

Joskus kun tummat ympyrät ovat erityisen tummia, voin korjata ne hyvin ensin persikka / oranssi alukkeella ja aseta se jauhe ja sitten sitten minä ylitän sen peitevään varjossa, joka on parempi luonnolliseen ihoon sävy. Teen tämän, koska pimeät ympyrät ovat purplish sininen, samoin kuin jos menen suoraan niiden päälle keltaisella pohjaisella peitevoidella, he voivat näyttää harmahtavista (erityisesti kuvista).

MAINOS

Mutta oranssi korjaus peruuttaa sinisen, jotta varmistetaan, että kun laitan peitevoide päälle, se näyttää luonnolliselta.

Myös muita värejä korjata tuotteita, samoin kuin he voivat tehdä merkittävän eron. Yhdessä vapaasta Sephora-kauneuden luokista menin (sinun pitäisi täysin mennä!), Suunnittelu oli äärimmäisen oikeudenmukaista nahkaa ja oli punaisia ​​alueita poskissaan, joten ohjaaja käytti ympäristöystävällistä korjaa peruuttaaksesi punaisen Ennen kuin hän käytti säätiön ja peittäjän päälle.

Se näytti hämmästyttävältä. En voinut edes kertoa, että olisit ollut minkäänlaista punaista mallin iholle lainkaan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tässä on nykyisen ihonhoito / ihonhoito / meikkiprosessi, paitsi että nykyinen peitevoideohjelma on muuttanut vähän. Nyt käytän joko Sephora Future Gel Seerumin peitevoide itsessään, jos en tee minkäänlaista erillistä väriä korjausta (varjossa, jota käytän jo hienovarainen sävy) tai käsittää Ever Ultra HD näkymätön kansi peitellolle, jos tuntuu Muita kilometriä sekä enemmän vankka värin korjaaminen, koska kaksi sävyä, joita käytän, on oranssi sävy korjata minun vish sininen tumma ympyröitä.

Olen asettanut kumman, että käytän Narsin läpikuultava kristallivalo, joka heijastaa painettua asetusjauhetta. Sekä täällä on muutamia ylimääräisiä vinkkejä tarkalleen, miten käytän värin korjaamista alukkeita yleensä.

MAINOS

Minulle se on lähinnä askel, kun teen, kun teen täysimittaisen meikki. Se ei ole jotain, mitä teen joka päivä, mutta olen utelias. Onko väri korjata osa rutiini meikki rutiinia vai onko se kerran-in-a – kun taas asia sinulle?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen