0

Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja valitus blogi maskotti, vol. 203

June 11, 2023

Usein divas tarvitsevat tauon, tiedät? On vaikea olla koko ajan. Siksi oli hienoa nähdä välilehtiä ottaa paljon tarvittavaa aikaa tänä viikonloppuna. Vaikka olin tarkistanut ystäväni Jen San Jose eilen, välilehdet pidättivät linnoituksen täällä kotona / MBB: n päämajassa.

Hän teki pastaa, lukenut joitakin aikakauslehtiä ja tarttui tonnilta hänen suosikki TV-ohjelmansa, kuten DVR: llä, kuten koirilla 101 ja Giada kotona. Hän harvoin saa mitään seisokkeja, joten hän vaalia viikonloppuisin, jossa hän voi vain vihanneksia ja tehdä kissan asioita, kuten kiivetä puita, opiskella miekkaksi, surffailla verkossa vähärasvainen kastike reseptejä ja harjoittaa naarmuuntumista DJ-levystään.

MAINOS

Heck, en voi edes muistaa viimeisen kerran välilehdet viettivät koko viikonlopun vain chillin ‘näin kotona.

Olen huolissani usein, että hän työskentelee liian kovaa … mutta ainakin hänellä ei ole todella kiireistä viikkoa ennen häntä. Ei kansainvälistä matkustaa, joka on mukavaa, mutta hänen on tapahduttava paikallisen Tech-tiiminsä keskiviikkona menemään tulevan hankkeen yli. Hän on ajatellut sähköisen kaupankäynnin myymälän aloittamista huippuluokan kissan asiakaskuntaan. En voi paljastaa vielä yksityiskohtia, mutta voin sanoa, että sanat “Chanel Cat tarvikkeet” on heitetty.

Minulle, otan sen helposti tänä iltana. Se ei ole edes 9, ja olen jo joustavissa housuissani kupillinen unetimea teetä. En halua missata sitä, mutta en tiedä, aion tehdä sen nähdä uteliaisuus Marsissa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vai niin! – Lähes unohdin. Välilehdet tykkää aina jakaa Kitty mallinnuksensa hyödyntää. Tässä ovat viimeisimmät kuvat salkusta.

Kuka on välilehti kissa? Noin viisi vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli paljon enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli).

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Voit oppia paljon enemmän työnantajastani, maailmankuulu plus-size Kitty SuperModel välilehdet kissasta, voit myös lisätä arkistoja täällä.