0

Lust lista, vol. 3: Stuff I kinda halua

October 23, 2022

tyttö, olen yhtä suuri mahdollisuus lust-er.

Ha ha ha! En edes tiedä, onko tämä järkevä … Meikki- ja hiustuotteiden lisäksi ihonhoito ja kynsilakka ja kaikki muu, jonka voit siirtää koriin Sephora, i himon vaatteiden jälkeen ja keho on erityisen vahva Uuden kauden alku, koska ajattelen: “Voi sää muuttuu! Minun täytyy päivittää vaatekaappi. ”

MAINOS

Tarkoitan, “tarve” tässä tapauksessa on täysin ilmassa lainausmerkeissä, koska en kävele syntymäpäiväpuvullani tai mitään, mutta tiedät, haluaisin muutamia päivityksiä, koska olen eräänlainen käytettävä samat t-paidat uudestaan ​​ja uudestaan. Koskaan, koska minä konalari, joka tapahtui pian ennen kuin tulin raskaana Connorin kanssa, samat viisi T-paidat ja kaksi paria housuja, jotka olen voinut kengän itseni, on ollut vakaa pyöritys, ja olen Tunne kutiaan vaihtaa asioita ASAP.

Lust lista, vol. 3: Stuff I kinda haluaa

Madewell Fleet Jacket ($ 118) – Olen lusting tämän Madewell-takin jälkeen niin kova! Minulla on jotain samanlaista, että sain parvesta muutama vuosi sitten, mutta se on hieman liian suuri minulle, joten näytän lapsesta pukeutua äitinsä vaatteissaan, kun käytän sitä.
Ja 40-luvulla, se ei ole hyvä ilme.

Madewell-versio näyttää hieman lyhyemmästä, paljon virtaviivaisempaa, ja pidän todella vetoketjullisesta tasasta edessä.

Madewell Stripe kierrätetty puuvilla Ringer Tee (32 dollaria) – Tämä raidallinen tee on myös Madrewell. Minulla on kaksi mustaa ja valkoista raidallinen T-paidat parvesta, jonka sain 50% parin vuodenaikoina sitten, mutta molemmilla on reikiä jo, GAH.
Haluan tämän korvaavana paitana … Pidän mustasta yksityiskohdasta kaulan ja hihan ympärillä.

Onko sinulla mitään matewell-patoja kaapissa? Ovatko ne itse asiassa hyvin?

Athleta Knot Zephyr Säiliö (49 dollaria) – Olen viettänyt paljon aikaa viime aikoina Athleta-sivustolla ja Goshilla, heillä on paljon söpöjä (mutta reeeeEeally kalliita) harjoitusvaatteita.
Olen murskaus tämän minttu vihreän säiliön yläosassa. Se on erittäin pehmeä vaatteet, ja olen erittäin pehmeä. Pidän siitä, miten se verrata (en pidä tiukoista harjoittelua), ja edessä oleva solmu on niin söpö.

Uthleta estuarinen aqualuxe uida mekko (79 dollaria) – Heillä on myös uida mekkoja. joka tiesi? Voit todella uida “EM (mielestäni sinun on kuitenkin lisättävä omat pohjat).
Haluaisin, että tämä mekko todella yllään pukeutumisena, mutta en voi sanoa, että olen halukas ajatus siitä, että pystytään hypätä vesistöön siinä hetkessä.

Aerin Mediterranean Honeysuckle ja Lilac Pather Eau de Parfums (115 dollaria kukin) – Joten tiedän, että näyttää siltä, ​​että #basic käyttää kukka hajusteita kevään alussa, mutta en välitä, koska Aerin tekee mahtavia kukkakauppoja. Hänen tuoksut muistuttavat minua TOCCA: sta, koska he ovat kevyitä ja melkoisia eikä myös kasvoillasi. Välimeren kuusama ja lila polku kuulostaa kauniilta kevään päivityksistä, etkö ajattele?

Sephora Mixology Eyeshadow Palette (34 dollaria) – Pidän pääasiassa tämä paletti Sephora, koska malli, lol!

Stila Splendid Metallit (24 dollaria kukin) – Valvoin joitakin Stila upeita metalleja käden takana, kun taas ultaa pari muuta viikkoa sitten, enkä ole voinut saada heidät pois mielestäni.
Joten glittery! So sparkly! I wouldn’t be crushed if one or two found their way into my life…

Urban Decay meltdown makeup remove Lip Oil Stick ($18) — Does one really need a separate makeup remover just to take off long-wearing lipstick?
Naw, but this one from urban Decay is clear! I don’t know why, but I find this endlessly fascinating.

MAINOS

What’s on your lust list, babe? Clothes, makeup, shoes, books, technology, accessories, pet accessories?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen