0

Chanel Summer 2015 Collection Méditerranée: Ilmasto vaatii tyylikkäästi aliarvostettuja huulia tämän kesän Rouge Coco Shines

January 12, 2023

kolme neljästä Chanel Summer 2015 Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshines (36 dollaria kukin)
Chanel Summer 2015 -kokoelma Rouge Coco Shines on kaikki 100% hyväksytty The The The The Mediterranean ympärille hyväksyttyjä 100%.

Se on osoitettu ihanteellinen siellä sivulla 212 Chanel-luvussa. Nämä silmät, kiiltävät huulipunat ovat “Do” -pylväässä.

MAINOS

Um … tiedät, että ei oikeastaan ​​todellinen kirja, eikö? – Vaikka toivon, että se oli, koska missä muuten aion selvittää, mitä pukeutua, kun Bey lopulta kysyy minua babysit?

Chanel Summer 2015 -kokoelmassa, muuten tunnetaan nimellä Méditerranée, huulet ovat liukas, kiiltävä ja pelkkä neljä Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshines (36 dollaria).

Chanel Summer 2015 Rouge Coco loistaa vasemmalta Réveuse, Intrépide ja Insoumise
Täällä esitetyt kolme edistetään pysyvästä linjasta – kultainen vaaleanpunainen réveuse, hohtava violetti intrépide ja vaaleanpunainen koralli insuomise – kun taas neljäs varjo, Copper Brown Amorosa, on rajoitettu painos.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jos olet uusi Rouge Coco loistaa, he varmasti toimivat heidän nimensä, hydrating, pelkkä ja kiiltävä samanaikaisesti. Minulle he kestävät 3-4 tuntia huulillani riippuen tiettyyn varjossa ja on tuskin – siellä ruusuinen maku ja tuoksu.

Nämä kolme käynnistävät kiiltävä (vain ujo peili kaltainen lipgloss kiiltävä), mutta häivyttää pehmeä satiini noin puoli tuntia.

Kuinka pelkkä jokainen on riippuu värin voimakkuudesta, jossa mellower sävyjä – Réveuse ja Intrépide – ovat lähempänä standardi Sheer Lipsticks, jossa voin silti nähdä runsaasti luonnollisen huuleni väriä, kun syvempi vaaleanpunainen korallilinkki on lähempänä keskikokoista kattavuutta.

Rouge Coco Shine in Stuvingise, vaaleanpunainen koralli

Mielestäni heidän erityinen voima on hienovaraisuus. Vaikka pelkkä, he ovat edelleen ilmeisiä huulilla – jopa kaivoksessa, jotka ovat melko pigmentoituja, ja usein pelkkä käännetään ei voi nähdä mitään väriä lainkaan.

Rouge Coco Shine intrépide, hohtava violetti
Pidän myös siitä, että kun katsot tiiviisti heitä, näet vähän twinklejä ja kimalluksia, ja se muuttuu, mitä muutoin voisi olla Ho-Hum Sheer huulen väri jotain paljon erityisemmäksi, herkullisemmaksi ja erilaisemmaksi.

Pohjimmiltaan, kun se liittyy hienoksi salaiselle shimmerille, Chanel on lukossa.

Golden Pink Rouge Coco Shine Réveuse
Tietenkin on saalis tälle brändille salainen hohtaja, ja se on hinta. Nämä ovat melko kalliita 36 dollaria pop, ja voit ehdottomasti löytää samanlaisia ​​värejä muista tuotemerkeistä vähemmän … mutta en voi ajatella yhtä, että kopioi täydellisesti Chanelin allekirjoituksen salaisen shimmer.

MAINOS

Jos olet utelias, löydät ne nyt Chanel-laskureilla ja verkossa.

Hinta: 36 dollaria kukin
Saatavuus: Saatavilla nyt Chanel-laskurit ja verkossa
Makeup ja valitusblogi Arvosana: B + / A-

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen