0

Hyvää itsenäisyyspäivää!!!

November 29, 2022

Se on neljäs heinäkuu, babe !! Ilotulitus! Piknics! Grilli!!! Se on kansallinen loma täällä Yhdysvalloissa, ja paljon peepsejä on vapaapäivä. Jos olet menossa mille tahansa hauskoihin ulkoilufestities, älä unohda käyttää aurinkovoidetta.

Juhlata Ye Olde punainen, valkoinen ja sininen, käytän tänään punaista huulia, uudet Nars PowerMatte-huulipigmentti Starwomanissa, lämmin mattapunainen.

MAINOS

Powermattit ovat uusi pysyvä rivi 20 kevyttä, pitkäikäiset nestemäiset huulipunat, jotka tulevat 6. heinäkuuta ja Nars-putiikkeja.

Rakastan lämpimiä punaisia, joissa kupari sävyjä, joten yhdistin sen Oldien kanssa, mutta Goodie kutsutaan Creative Copperin Mac Warm Neutrals -paletista (joka on myös perm).

Coppery Golden Tan Creative Copperilla on alhainen hohtaja, ja se näyttää greaaaat kansilla Mac satulan luomiväri, mikä on mitä teen täällä. Se on nopea, hämmästyttävä silmä näyttää, että ei tarvitse intensiivistä sekoittamista, ja se valitsee hämmästyttävän lämpimän huulivärin – punaiset, tietenkin sekä vaaleanpunaiset, korallit ja appelsiinit. Voit myös käyttää sitä myös lämpimällä nude-huulella.

Ok, olemme täällä! El Hub ja minä otat vauvan lasten satuun Oaklandissa, paikallisen huvipuiston Wee pienille. Kaikilla on oltava hauskaa.

MAINOS

Pidä loistava loma!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen