0

Maito meikki huuli + poski perk ja (mis) seikkailuja no-meikki meikki

October 8, 2022

käsitellä, kun saan käteni jäällä ympäristöystävällinen tee latte …
On päiviä, jolloin nousen esiin, kuten minä vain kiipesi ulos minun kryptin jälkeen 24 mummified vuotta …

Eilen oli yksi näistä päivistä, joten otin maitoa meikki huulen + poski perk out pelata, samoin kuin hieman ennen Starbucksin juoksua.

MAINOS

Kokeiluun.

Pyyhin sen paljain posket, sekoittaa reunat ja lähdöt ovesta, innoissaan mahdollisuudesta kofeiinin lähitulevaisuudessa.

Maito meikki huuli + poski perk (24 dollaria)

Perk on kiiltävä korallivoide, joka on suunniteltu olevan monikäyttöinen maven. Se on sekä pelkkä punastuminen että huulen sävy.

Valitettavasti … se näyttää hajaalta huulillani. Myös kun sain talon sen jälkeen, kun starbucks juoksi minun Grande Iced Matcha ympäristöystävällinen tee latte (kookosmaito), se oli myös poissa, vauva, meni posket.

Joten oletuksen, että voisit ilmoittaa, että se ilmestyi kuin ei-meikki meikin kirjaimellinen versio? Koska en näyttänyt, että käytän minkäänlaista punastusta poskilleni ollenkaan.

Tarkoitan, en yleensä pidä hienovaraisia. Itse asiassa, olen verkossa hienovarainen meikki. Se on täysin minun asiani, mutta perk suoraan rauhan ulkopuolelle.

MAINOS

Valitettavasti Perk ei todellakaan tee sitä minulle. Uskon, että on olemassa muuta, pidempi kestävä kerma punastuu siellä, kuten KJAER Weis Sun kosketti (joka on freaking meikki kulta).

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen