0

Ei-meikkiesineiden ostot

March 16, 2022

Et usko, että vain lopettaa ostokset kokonaan; Vain pysyä kotona ja katsella koko talon reruns, teitkö?

Minulla on vielä ostoksia ja otti muutamia asioita täällä ja siellä – mikään tärkeä – tänään ajattelin jakaa kanssanne joitakin mitä olen ostanut viime aikoina!

VS Incredible Demi Bra (Sharkskin harmaa)

Tämä on paras, mukava rintaliivit, joita olen koskaan kulunut! Se ei ole hullu pehmustettu, underwire on piilotettu, ja kangas on erittäin pehmeä ja silkkinen. Olen jo omistanut sen mustalla ja alaston – olen pukeutunut heidät kuolemaan, joten halusin toisen neutraalin sävyn, mutta aina kun menen VS: hen, ne myydään kooltaan. Olin onnekas pisteet tämän viimeisen, joka oli väärässä toisessa alueella.

Danier Zoey pieni lompakko (Crimson)

En todellakaan tarvinnut toista lompakkoa, mutta olin katselin tätä ja kun näin, että se diskontattiin 29 dollariin, en voinut vastustaa. Pidän siitä, kuinka kompakti se on – molemmilla puolilla on vetoketjulliset osat ja se avautuu laskutoimitukselle luottokortilla. Se on kätevä matkoilla.

Kawaii poop kynä ja kynän teroitin

Kyllä, poop kynät ja kynäterättimet ovat todellisia kohteita myytävänä! Minulla on luonnollisesti ruskea väri molemmille. Yup, olen epäkypsä. Sain nämä Cute Pikku Stationary Shopissa Koreattownissa, nimeltään Mr. Pen.

Hei kitty täytetty lelu

Ostin tämän PAL: lle, jolla on vauva – sillä on sisäänrakennettu rutteri!

Disney Minnie Mouse Dress ja Headband

Ostin tämän myös saman Pal – hänellä on jo poika ja on innoissaan olla pieni tyttö! (Ei, hänen nimensä ei ole molly, tämä oli vain varastokuva, joka osoittaa, että kohde voidaan räätälöidä ja Molly oli näytteen nimi) En voi odottaa, että vauva yllään tätä asu.

Kookosöljy

Olen halunnut yrittää tehdä hiusmaskusta kookosöljyllä – en tarvinnut mitään hienoa ja havaitsi tätä purkkia vain 5,50 dollaria – se on orgaanista. [Minusta tuntuu kuin tämä purkki oli väärässä, koska näin täsmällisen saman kohteen toisessa kaupassa ja se oli 15 dollaria, mikä on enemmän yhdenmukaistettu hintojen kanssa, joita olen nähnyt kookosöljyyn]

Interdesign Vanity Järjestäjä Kirkas akryyli, 2 laatikkoa

Homesense-pisteet 20 dollaria (Homesense on osa TJMAXX-perhettä, se keskittyy kodin sisustustuotteisiin). En ollut 100% varma, jos haluaisin tämän – kaikki riippui siitä, sopiiiko se muuhun järjestäjäni kanssa, mutta se toimii hyvin.

Umbra Cuppa Mittauskupin sarja (punainen)

Olen katsellut tätä asetettuaan ikuisesti, mutta ei halunnut lautan 10 dollaria, joten kun näin sen voittajilta puolet siitä, tarttunut siihen.

Ja se on jotkut ei-meikki juttu, jonka olen ostanut viime aikoina. Entä sinä? Mitä ei-meikkiesineitä olet ostanut äskettäin?

Jaa tämä:
Jaa

Klikkaa sähköpostia Lähetä tämä Pal (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Hauluary 2017 – Bath & Body’s The Maaginen kuukausi, joka tunnetaan nimellä Haulary, kun minulla ei ole varsinaisia ​​ostoksia! Olen vedonnut niin paljon viime viikkoja, että päätin jakaa kuljetusni kolmeen virkaan: kehonhoito, meikki ja kynsilakka. : P Tänään käsittelen kehon hoitoa; se ei auttanut …
23. tammikuuta 2017Ain “kauneus”

Ensimmäinen Hauttelook-tilaus! (Thebalm Haul) My “Final” Haulutus Post, mainitsin, että odotan paria enemmän lähetyksiä – tämä on yksi niistä! In mid-January, I heard about TheBalm being on HauteLook for 50% off from Kaily – I was both excited and a little bit apprehensive. I’ve contemplated for years about…
February 20, 2017In “Beauty”

Sephora VIB Sale April 2017 HaulIt’s the start of may and normally I should have my trash stash up but I’m a bit delayed as this weekend was spent celebrating my SO’s birthday. So here’s my Sephora VIB Sale haul instead. 😉 As I anticipated, I didn’t haul very much for the Sephora VIB sale…
May 1, 2017In “Beauty”