0

Budget Kauneus 10 dollaria tai vähemmän: Hask Hiusten naamarit

August 2, 2022

Tapaat minut hitaasti, papyrus.
Hooray budjetti kauneus! Tässä uudessa sarjassa puhumme makeista löytöistä, voit saada 10 dollaria tai vähemmän.

Te! Istun täällä juoksemalla sormeni hiusten ajatteluun “, kaikki tämä pehmeys 1,99 dollaria. Sata yhdeksänkymmentä yhdeksän penniä “, koska viime yönä tein Hask-hiusmaskin. Heillä on muutamia eri versioita, ja käytin kookosöljyä. Nyt hiukset tuntuu silkkisen pehmeän pehmeän, mutta ei tavallaan, joka tuntuu hiuksilta, on päällystetty sedimenttiset kerrokset silikoni … Tanglot ja solmut ovat poissa, ja hämmentynyt valkoinen Ramen Noodle Flyways hiusrajani – joka tavallisesti kiinni jokaiseen valitettavaan Kulma, jonka avulla voit ajatella – ovat suhteellisen tameja ja sileää ja makaa yhteen suuntaan (sano mitä?!).

Ei-aktiiviset ainesosat
Aqua / vesi / EAU, suolialkoholi, cetrimoniumkloridi, kvaternium-18, Gardenia Taitensis (Monoi) Kukkauutteet, Cocos Nucifera (Coconut) öljy, Linum Usinatissimum (pellavalineet) Siemenöljy, Vaccinium Myrtillus (mustikka) hedelmäuute, glyseriini, hydrolysoitu Kollageeni, hydrolysoitu keratiini, panthenyylihydroksipropyyli-steardimoniumkloridi, isopropyylipalmitaatti, natriumlauroyyli-kaura aminohapot, silkkipitoiset aminohapot, natriumpekka, tetrasodium EDTA, sitruunahappo, fenoksietanoli, bentsyylialkoholi, klorfenesiini, etyyliheksyyliglyseriini, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, natriumhydroksidi, Parfum / tuoksu

Jos hiukset ovat kuivia ja / tai tarvitset jotain vakavaa TLC: tä, kaikki mitä tarvitset on 10 minuuttia ja runsaasti tämän paksun hoitoaineen viimeistelyä. Minulla on paljon “mane tällä hetkellä (puolella Huomaa: Puhu minua pilkkomasta sitä kaikki pois Bobiin, koska olen tämä sulje.), Ja saan noin kolme käyttötapaa jokaisesta paketista. Jos ostat ne kohteeseen, he ovat 1,99 dollaria pakettia (hieman kalliimpaa Ultaa: 2,99 dollaria).

MAINOS

MAINOS

Maaaaaan. Jos HASK myi tämän Gallonin, olisin keväällä, varmasti. Se on myös julmusettava ja sillä ei ole sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja, gluteenia, alkoholia tai keinotekoisia värejä.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt