0

Fenty Charm Rihanna Gloss Bomb Universal Lip Luminisaattori

October 28, 2022

Tyydyttää uusi suosituin nude kiilto
Olen pahoillani, mutta se on kuitenkin parasta siellä, joten minun täytyy tehdä se: Fenty Charm Gloss Bomb Universal Lip Luminizer ($ 18) on pommi. Vielä yksi hauskempaa yllätys Rihannan uudesta meikkilinjasta. Siellä on vain yksi huulituote – tämä kiilto. Yksi. Vakavasti, kuka tekee sen? Riri tekee ihmiset.

Se on keskikokoinen pigmentti ruusuinen nude hieno kultainen kimallus, samoin kuin GAH! – niin kaunis. Se on ensimmäinen asia, jonka laitan koriin, kun rullatin niin paljon kuin Sephora Fenty Charm -näyttö. Ei epäröintiä.

MAINOS

Ilmeisesti college Chem ei koskaan jätä minua, koska olen huusi “, että putki on muotoiltu kuin atsoli” pääni, kun näin pakkauksen.

Shh, sisällä ääni, Karen …

Kun avaat sen, bam! On suuri DOE-jalka-applikaattori. Vakavasti, puolet sauvosta on DOE-jalka. Se on valtava ja hyödyllinen. Tein yhden pyyhkäisemällä alemman huuleni (ei peiliä tarvita), samoin kuin olen valmis, mikä on mahtava tyyppi.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mac Lipglass DOE -jalka mittakaavassa

Väriä kutsutaan laajasti ihana ruusu, Juusust syvä riittää näyttämään pigmentoituja huulia, mutta ei niin syvää, että se on huomattavasti ristiriidassa kevyemmän ihon kanssa.

Olen kultainen tan paras ihonäänen spektrin keskellä, samoin kuin minusta tuntuu siltä, ​​että se on siellä – mutta ei-liian kaukana yli-siellä väri. Se on oikein.

Minun kinda nude
Kiiltävä pommi!
Vastuuvapauslauseke: Olen hieman nälkäinen parhaiten … Mutta uskon, että se maistuu sekä hajuja, kuten vaniljajäätelöä, jossa on grillattuja persikoita sekä harhauttaa hunajaa. Käytännöllisesti katsoen kuin piirakka, mutta maku ja tuoksu ovat heikkoja, samoin kuin ei kaikki ylös nenänne ja maku silmut koko ajan.

Kosteuttava kaava tuntuu mukavaksi ja ei ole lainkaan tahmea. Saan noin kaksi tuntia kulumista.

Vertaamalla se Maciin, koska Mac on yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, jotka koskevat mielestäni, tuntuu Mac Plushglass (ilman Tingle), joten se on paksumpi kuin Mac Cremesheen lasi kuitenkin ohuempi kuin liput.

MAINOS

Vaikka olen nähnyt samanlaisia ​​värejä ennen muissa linjoissa (Guerlain Browny Clap sekä Mac valtava vauvan pehmustettu), kiiltopommien hieno helmi potkaisee sen loviksi. Tämä köyhä nuori poika täysin seisoo yksin. Kaikki ympärillä, soitan sen täydellisenä.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen