0

Fenty Charm Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

September 30, 2022

hieman enemmän kuin kulutetaan tämän kanssa.
Normaalisti suosittelisin varovaisuutta, kun halailemalla kokonaisperäisiä vieraita, mutta jos olen koskaan törmännyt Rihanna kuntokeskuksessa (voin totes nähdä Riri tekee kyykkyjä) tai TJ: ää, aion kävellä niin paljon kuin nainen ja tarjota hänelle tiukin freaking bear halaus. En edes välitä, jos hänen kansansa Jujitsu minua sekä ottaa minun @ss lattialle. Otan tämän riskin! Koska haluan henkilökohtaisesti sanoa kiitos hänelle uuden Fenty-säätiön vapauttamisesta. Uskon, että se on elämän muuttuva. Se on todella, todella, todella hyvä.

Kun kuulin, että se olisi tarjottu 40 sävyä (OMG!), Olin kuin “Ok, Riri, en ole varma, jos olen kokonaan ostanut koko Star Meompip Line Thing, mutta näen sinut, gurl.” Sekä arvostan mitä teit. Tarkoitan, kuka vapauttaa säätiön 40 sävyä? Ymmärrät lisäksi, että teen täsmälleen, kuinka vaikeaa on löytää ihanteellinen asianmukainen ottelu, etenkin naisille sekä portille valon / tumman spektrin äärimmäisissä päissä.

MAINOS

Niin lukuisia sävyjä …
Sitten otin sen testijonon sekä virallisesti tasoitettu niin paljon kuin R.S.S. (Rihanna Stalker Status).

Fenty Charm Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation on $ 34 keskikokoinen suojaus nestemäinen perusta, joka on saatavana 1,08-oz. Lasipullo pumpulla.

Nyt, voinko sulkea uudesta lemmikkini peeve? En kestä sitä, kun säätiö vuotaa pumpun applikaattorista sen jälkeen, kun käytän sitä. Se tapahtuu runsaasti säätiöpumppuja, mukaan lukien tämä, olen valitettavaa sanoa, samoin kuin olen röyhkeä rengas siitä, koska en pidä tuhlata tuotetta. Ei edes pudota.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vakavasti, miksi ei voi liiketoimintaa selvittää tarkalleen kuinka lopettaa säätiö pumput vuotamisesta? Joku tarvitsee ratkaista tämän puristusongelman sekä kehittää paljon parempaa mousetrapia. Sitten anna minulle rasvan leikkaus tuottoista, koska y’all tekee miljoonia. Minä vain sanon.

Ja niin lukuisia undertones! (Huomaa pumppu, jossa säätiö on pois.)

Käytän tätä säätiötä varjossa 310, joka on minulle hieman lämmin, mutta se on melko lähellä. Viitaten, olen MAC NC42, jossa on kuivat posket sekä öljyinen T-alue. Toisinaan minäkin puhumme.

Sovellus

Kun pullo on ravinnut sitä sekoittamaan sitä, käytä sitä harjalla, kostutetulla meikki sienellä tai sormilla. Pidän sormeni hyödyntäen, koska ne lämmetä nestettä, mikä tekee siitä paljon nestettä, samoin kuin voin todella hallita tarkalleen kuinka paljon käytän (pikemminkin kuinka vähän, koska en halua soveltaa tonnia Säätiö) sekä paina tuote ihoon.

Ooh! – Yritä sekoittaa yhtä suuria osia Fenty Alukemmin (yksi sana: erinomainen), samoin kuin sekoitus sormillasi. Teen myös myös.

Shade 310
Odota sitä kuivua

Se kestää noin minuutin välein ja altistaa tämän sävyn todellisen värin, koska ainakin minulle hapettaa hieman (vain erittäin, erittäin vähän).

Pehmeä mattapinta

Pinta on pehmeä ja matta kuin erittäin hienovarainen satiini. Se ei ole helmi, samoin kuin se ei hohta, mutta sillä on paljon enemmän omph kuin rutiini. Uskon, että iho näyttää siltä, ​​että se oli vain pesty, kuivattiin sekä suudella ihana meikki Angel, #blessoi.

Haha!

Shade Shade 310. Katso täsmälleen, kuinka “jälkeen” sivu näyttää paljon tasaisemmilta ja matta?
Iho näyttää silti ihosta

Voin silti silti nähdä pisamiani yhden kerroksen hyödyntämisen jälkeen, samoin kuin Julian, että pimple on pääasiassa peitetty, ei kuitenkaan täysin peitetty. Se alkaa keskipitkällä kattavuudella, jota voit myös kehittää ylimääräisillä kerroksilla. Mikä tahansa punoitus tai epätasaiset pigmentoidut alueet ovat poissa. My skin tone looks uniform, my pores look smaller, as well as my fine lines look softer. It produces a smoother canvas, however my skin still appears like skin.

Here’s 310 with a full deal with of Fenty makeup — the primer, concealer, two shimmer match Stix (Yacht Lyfe as well as Rum) as well as the Gloss Bomb.
You can quickly keep building as much as full protection if you utilize two or three layers, however I feel like the foundation starts to lose a few of its wonderful power at that point, since the much more you put on, the much more apparent it looks.

It’s crazy sweat-proof!

It was virtually a sauna right here last weekend. It was really, truly hot, however this foundation still looked totally intact late Saturday afternoon.

Like a pumped-up version of MAC next to Nothing

I believe one more thing I like about this foundation is that it looks so much like MAC next to nothing deal with Colour, which I likewise love. Both of them feel like next to nothing, steer remove of my fine lines, smooth my pores, as well as do the whole “I failed to remember I was using makeup!” asia.

The major diff between them is that Fenty’s foundation isKeskikokoinen kattavuus, sekä MAC vieressä oleva Mac ei mene pelkästä keskipitkästä.

Totta helvetissä!

MAINOS

Pohjimmiltaan Rihanna Pro Filt’r Pehmeä Matte Longwear Foundation on sh * t. En voi ehdottaa sitä tarpeeksi.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen