0

Paras suurille suudella kohtauksille ja Luxe johtava naisille: uusi $ 50 huulipuna Queen Screen Siren Lipstick

January 6, 2023

Uusi huulipuna Queen Screen Siren Lipsticks, 50 dollaria kukin, saatavana nyt kuusi sävyä
Joskus kaikki sisar haluaa istua sohvalla kaikki pirtetyt päivät pitkään syövät rapeita asioita pois laukkuista … Perunan pelimerkit, Annie’s Cheddar Bunnies, ehkä muutamia suklaa-siru macadamiapähkinöitä, jos he ovat helposti saatavilla.

Ja joskus hän ei.

MAINOS

Joskus sisko haluaa torni pyramidien yli johtava nainen nahka korkokengät ja femme fatale väärät ripset ja suuret hiukset näkyvät avaruudesta!

Se on jälkimmäiset ajat, kun nämä uudet huulipunat Queen Silver Screen Lipsticks ovat erittäin mukavia.

Katso minua (persikka) ja toista se (kuuma vaaleanpunainen)
Kiiltävät, lumoavat sävyt, jotka hopean näytön sireenit ovat innoittamia, nämä tyyryt ovat shokki indusoivat 50 dollaria putki, mutta ainakin ne täyttävät snickers baarin. Kermanvärinen kaava liukuu huulille, kuten silkkipuku, jättäen viimeistelyn taakse niin kiiltävä, että jopa epäkunnossa, naughtiest vixen olisi purr.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Katso minut (vasen) ja toista se (oikea)
Guerlain Rouge G huulipunan linja voi myös rakastaa näitä. He ovat samaan hintaan, samoin korkeat pigmenttipitoisuus (niin korkealla he voisivat koskettaa taivaalle!) Ja predandaturaalisesti sileä, kosteuttava kaava. Riippuen varjosta, ne kestävät myös huulillani noin 3-5 tuntia.

Näe minut

These don’t have the same rosy flavor and scent as the Rouge Gs, though, which is kind of a bummer, because I prefer that to Silver Screen’s strong peppermint flavor and scent…which makes me feel a little like I’m wearing really Kaunis, todella kallis hammastahna.

Muista, todella, todella melko hammastahna.

Soita se
Kaikki näistä huulipunat (paitsi ehkä piparminttu, mutta se on henkilökohtainen asia), samettikoteloista, painava putket, kohokuvioituja luoteja ja tyydyttää napsauttamalla magneettisia korkkeja, kun ne sulkeutuvat, tuntuu korkealta lopulta.

Jos sinusta tuntuu, että haluat hajottaa, löydät kuuden uuden 50 dollarin hopeanruudun huulipunat nyt huulipunalla Queen Counters, Spacenk Stores ja Spacenk.com.

Hinta: 50 dollaria
Saatavuus: Pysyvät ja saatavana nyt Lipstickin Queen Countersissa, Spacenk-myymälöissä ja verkossa
Makeup and Beauty Blog Arvosana: B + (kallista, glam ja upea. Ja hyvin Minty.)

Urheilu BRA-draama jatkuu …

Kun mainitsin eilen urheilun rintaliivit, minä päädyin kohdistumaan viime yönä ja otin kaksi C9 saumaton Cami Sports Bras mestari.

Jee! – menestys.

Eräänlainen.

Sain heidät kooltaan pienempiä kuin tavallinen ja kaksinkertaisti heitä, ja vaikka heillä ei ole saumoja ja ei juurikaantuneita tänään, en todennäköisesti käytä niitä yli kolmen kilometrin … Tuki Olisi hienoa lyhyemmille etäisyyksille, mutta kaikkea muutakin, ja minun tissit tunsivat siltä, ​​että he lentävät kaikkialla paikassa.

He ovat kuitenkin todella pehmeitä, ja mukava … loistava lounging talon ympärillä tai matala-iskuja kuin jooga.

MAINOS

Ja he eivät charf! Joten peukalot ylös.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen