0

Ensimmäinen tyynyn kompakti säätiö: RANT

March 17, 2022

, kuten näet jälkimarkkinalta, tämä ei ole liian positiivinen viesti. Voisi sanoa, että melkein ei ole väliä, mikä tyynysäätiö oli ensimmäinen uhrin valinta, mutta se vain näin tapahtunut, joka ei ole laajalti tiedossa:

Donginbi Red Ginseng Radian Bushion BB SPF 50 Pa +++ # 23 rauhallinen beige. Tämä kompakti maksaa minulle 45 dollaria ja sisältää kotelon, applikaattorin sienellä ja 2 tyynyn täyttöä (18 ml kukin). Ostin viime vuonna K-kauneuden matkan aikana. Olen käyttänyt tätä tyynyä kompakti päälle ja pois viimeisten 5 kuukauden aikana – aion käyttää tätä tuotetta viitteenä, mutta minun RANT on tyynyn kompaktien yleinen käsite.

Cushion Compact Foundation oli “se” asia Korean kauneuden trendistä, joka on todennäköisesti viime vuoden lopulla. Kuten kaikki Aasian kauneuden, näen ensin trendin, joka tekee aaltoja paikallisilla markkinoillaan ja siirrytään sitten länsimarkkinoille (alkuperäisillä tuotemerkeillä / muodossa) ja sitten länsimaiset markkinat sopeutuvat omiinsa (Länsi-tuotemerkkien reinkarnaatiot). Katso: BB Cream, nukkumismaskit, gradient huulet jne.

Kun kuulin ensin nestemäisten säätiöistä, jotka sijaitsevat kompaktissa, ajattelin: varmasti on oltava enemmän kuin sienellä, joka on liotettu säätiössä? Toimitusjärjestelmässä ja / tai kaavassa on oltava jotain erikoista? Se osoittautuu nopeiksi! Ei ole mitään sienestä tai kaavaa, joka tekee tyyny Compact Foundationsin mitään ainutlaatuista.

Let’s distect tämä. Useimmat tyynypinnoitteet Seuraa tätä muotoa. Kompakti itsessään on melko standardi – se on jonkin verran suurikokoinen muovikotelo pohjaosassa säätiön liotettu sienellä ja yläreunan kansi, joka keinut, jotka kulkevat talon sienen sienen applikaattori ja pitää sienen kuivauksesta. Sponge / “tyyny” -osa, jota käytetään liottamaan säätiö on puutarhan lajike puhdistus sienellä:

Useimmat tyynypinnoitteet ovat täyttyvät patruunan tyyppisellä järjestelmällä, mikä tarkoittaa sitä, että se on korkeampi investointi aluksi, mutta halvempi pitkällä aikavälillä, jos päätät kiinni yhdellä erityisellä tuotemerkillä / järjestelmällä (jotkin tuotemerkit voidaan vaihtaa, olen oppinut).

Donginbin tapauksessa suunnittelu on tylsää puolelta – useimmat merkit ovat oppineet, että jotta voit napata vielä enemmän rahaa, kaikki he tarvitsevat tehdä vapauttaa rajoitettu painos / yhteistyö kompaktit mallit!

Myönnän, jotkut ovat ihastuttavia! Lähde.

Olen melkein ostanut Gudetama-tyynyn kompakti Holika Holika, kun vedin myymälästä aiemmin tänä vuonna, mutta tiesin vain ostamaan sen söpölle suunnittelulle. Tarkoitan, kuka ostaa meikki vain kerätä? XD

Löydän koko ajatuksen siitä, että nestemäiset säätiöt upotetaan sienellä varsin epärehelliseksi. En tallenna mukana toimitettua applikaattoria kompaktissa, kun sitä on käytetty – Pese sen jokaisen käytön jälkeen ja säilytä se vain yläreunassa puhdistetun sienen jälkeen. Säätiön liotettu sienellä ei ole mitään tekemistä, koska et voi hyvin pestä sitä.

Testasin myös säätiön käyttämällä kostutettua kauneusvalmistustyypin sieniä (quo sienellä on esitetty) ja mieluummin mieluummin sovellusmenetelmä paremmin – se tarjoaa enemmän tasaisempaa ja sileää sovellusta. Löysin siihen, että mukana on rasittava viimeistely. Mutta kuvittele tämä, olen pomppinut sienellä toiseen sienellä poimia tuotteen – se on niin typerä!

Ajattelen myös ajatus tyynyn kompakti säätiön antaa vaikutelman, että se on erittäin nopea sovellus – ei, sitä on vielä käytettävä ja sekoitettava aivan kuten mikä tahansa muu säätiö / BB kerma.

Katso kuinka kiiltävä Swatch on jopa 15 minuutin kuluttua?
Tämän säätiön viimeistely on varsin Dewy, jonka olen oppinut, on tapaus useimmilla tyynytyyppisillä säätiöillä. Kattavuus on rakennettava väline ja sillä on SPF 50 (kuten useimpien BB voiteen, SPF on fantastinen). Minulle tämä on enemmän talvikohtausta – kylmän kuivauksen aikana se ei laskeudu hienoihin viivoihin tai kiinni kuiviin laastareihin. Ei ole öljynhallinta, joten jos olet öljyinen tai yhdistelmä iho, olet onnea.

Etude House näytetään, tarjoamalla hauskoja 3 sävyjä.
Olet myös onnea, jos ihon sävy on jotain tummempaa kuin NC25. similar to BB creams, since the majority of brands offering cushion foundations originate from Korea, they mainly focus on shades ranges common to the Korean population. # 23 rauhallinen beige sävy sain pimein väri Tämä on tarjottu (toinen on # 21 kirkas beige, joka on vaaleanpunainen sävytetty). Mutta tässä on, missä länsimaiset tuotemerkit poimia tämän trendin on kätevä. Paljon länsimaisia ​​tuotemerkkejä tarjoavat nyt tyyny Compact Foundations, mukaan lukien Mac, Estee Lauder, Clinique. L’Oreal, Maybelline jne. – Heidän sävyalueen tarjoaminen on paljon laajempi.

Mac MatchMaster Shade Intelligence Compact tulee 11 sävyä.
Kun tuote saavuttaa huippuluokan maturiteettitason, mitä tuotemerkit tekevät? Linjan laajennukset tietenkin! Nyt meillä on tyyny punkki, tyynyn korostimet, tyynyprosentit, tyynyn rinnastajat ja jopa tyyny varjot. Vakavasti?!!

Että tippuu kuva häiritsee minua.
Ei ole mitään syytä, miksi pronssir or a highlighter or a blush needs to come soaked in a sponge! but dang, that packaging is so CUTE.

I honestly don’t understand why someone felt that liquid makeup needs to be stored in a sponge? just imagine pouring foundation into a shallow container, sticking a sponge inside. remember those old-school damper sponge things to help secretaries count stacks of paper / money?

Lähde.
Just fill that with foundation instead of water! 

The only benefit is that a compact is slightly more portable compared to traditional foundation bottle / tube. but you can’t tell me it saves that much space:

Compare against Shisiedo sheer and perfect (left) and Illamasqua Skin Base (right).
I suppose the cushion compact is spill-proof, but I’ve never had any leaking mishaps with any of my foundation bottles / tubes.

Another argument I hear often for cushion compact is that it’s so handy for the purse. who is routinely touching up their makeup during the day with liquid foundation? most people blot and touch up with powder.

The extra refill included in the box.
Lastly, has anyone noticed how little product you actually get in a cushion compact? Mine was decent at 18ml per sponge (most are 15ml or less) but compare that to the typical foundation amount which is 30ml.  And, one can never truly use up all of product since a large portion is trapped inside the sponge (unless you’re super frugal and wring out the sponge!) At least with a bottle of foundation, you can squeeze or pump out most of the product inside. This is why brands are so “generous” in usually providing 2 sponges with every starter set of a cushion compact system.

I also found that the foundation tended to settled into the bottom of the cushion sponge fairly quickly, with the surface of the sponge nearly dry to the touch.

So I had to actually flip the sponge over after the tenth time I used the cushion compact.  Which is as messy as you’d imagine – grab that foundation-soaked sponge with your (clean) fingers…

…and smoosh it back into place.

The cushion compact foundation trend reminds me a lot of the “airbrush makeup” trend a few years ago.

They weren’t airbrush makeup in the true sense of using a compressed air gun, but rather, aerosol cans dispensing a fine mist of foundation. That sounds wonderful, right? but it wasn’t like you sprayed it onto your face and called it a day, you still need to blend it and apply it like any other foundation. In fact, with the aerosol foundation, I preferred spraying it onto my hand and then using a brush to apply to my face, rather than spraying directly to my face. The delivery system didn’t make one lick of difference. What was the point of the aerosol can at all? and so I ask this: what is the point of the sponge in a cushion compact?!

Plussat:
• easier to transport, reduces risk of spillage
• High SPF

Haittoja:
• Unsanitary delivery system
• limited colour range (non-Western brands)
• suitable for limited skin types
• less product than typical foundation
• Can’t use up the product entirely (wasteful)

Bottom line: Gimmicky!

I get ranty about trends / fads that just don’t make any practical sense. But, I still try it for the sake of exploration and the experience. Don’t just listen to me rant, read Hoe.Hoi.Peng’s post on the subject.

Mitä sanot? Are you a fan of cushion compact foundations? Needless to say, I’m not likely going to buy another cushion compact foundation any time soon. If I want a foundation or a BB cream, I’ll just buy them in the traditional formats.

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä ystävälle (avautuu uudessa ikkunassa)
1Click to share on Pinterest (Opens in new window)1

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Korean beauty HaulContinuing with “Hauluary” (full credit goes to GymBagMakeup for this term!), I bought a bunch of Korean beauty items – this haul consists of an online order as well as a visit to a local Korean store. There’s a new Korean beauty kiosk inside the local Korean grocery store that carries TonyMoly…
January 26, 2016In “Beauty”

PP12: Cargo HD pressed Powder in #20I purposely left this one last for the project pan update, since this was slightly different from the rest of the items in that I opened a brand new product at the onset of the project, in an attempt to pan it in 12 weeks. A face powder is one of…
November 28, 2016In “Beauty”

Back to MAC suggestionsI’ve collected 6 MAC items to return to MAC!  They’re not all empties – most of them are expired products or items that just didn’t work for me. For those of you may not be familiar with the program, this is what MAC’s site states: because we share your commitment to…
August 20, 2015In “Beauty”