0

Älä pelkää käyttää useita alukkeita eri ongelmien käsittelemiseksi kasvosi ympärillä

December 28, 2022

sekoittaa ja vastaavat alukkeita!
Yksi upeista (mutta joskus turhauttavaa, kun et voi hallita itseäsi) totuuksia meikkiä on, että voit tehdä sen niin helppoa tai monimutkaista kuin haluat.

Tapaus kohdassa: Primer. Suurimman osan ajasta, joko koska olen luonnostaan ​​laiska tai koska olen melkein aina käynnissä takana, käytän yhtä epätasaista huokosia minimoimalla pohjamaali koko kasvoni, paitsi minun kansi, missä minä Käytä erillistä silmän pohjamaalia, mutta joskus tuntuu ylimääräisen kilometrin menemisestä, joten käytän useiden kasvohalaisten yhdistelmää ja joskus sisällyttämään jopa ylimääräisen värin korjaamisen alukkeen.

MAINOS

Tee koskaan vaiheen 1 ihon taajuuskorjaimet ovat hyviä sellaisille asioille.

Tee aina säteilevä aluke (vasen) ja tasoittaa alukkeita (oikea)
Kun minusta tuntuu, että ylimääräinen kilometri, ennen kuin käytän pääpinta-alukkeita, käytän erillistä oranssilevyistä värisävyistä primerin ensin, ja pidän 36 dollaria muodostavat yhä säteilevän alukkeen persikan tähän, neutraloimaan minkä tahansa violetin, Siniset ja harmaat sävyt ihoni, mikä minulle on yleensä silmäni alla, minun suuni ympärillä ja jawline.

Tee aina punoitus korjata alusta (36 dollaria)

Monet ihmiset käyttävät vihreää sävytystä aluketta, kuten ikuisen punoituksen korjaamisen alukkeen (myös 36 dollaria), neutraloimaan punoitus kulmissa nenänsä ympärillä, suuhunsa ja joskus niiden ympärillä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Täytä koskaan ravitseva aluke (36 dollaria)
And in addition to these color-correcting primers, there are other primers designed to help with specific concerns, like sometimes when my skin is crazy dry and flaking, I’ll dab a very small amount of make up For ever Nourishing primer on my cheeks , sitten palaa takaisin ja patta tasoittaa alukkeita, kuten meikkiä tasoittaa alukkeita (tämä on myös 36 dollaria, mutta MUFE myy myös pienemmän 16 dollarin matkakoko) päälle, jotta huokoset ja hienot linjat.

MAINOS

Joten kotiviesti täällä? Kukaan ei sano, että et voi yhdistää useita tuotteita, ja voit käyttää täysin useampaa kuin yhtä kasvopohjaa, jos et löydä yhtä, mikä käsittelee kaikkia tarpeitasi. Voit sekoittaa ja kerätä ne. Todellakin.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen