0

14 päivää kiiltävä punainen! – Päivä 12: Satiny Blamish Red huulet, joissa on pururaus 078 ja caudalie Innocence

August 4, 2022

Oletko valmis 14 päivän raivoisista punaisesta? Pysy viritettynä, kun tutkimme hurjaa punaista? Lipsticks, huulen vuoraukset ja kiiltävät päivittäin matkalla? Ystävänpäivä.

Namaste … Haluatko tehdä punaisen huulien joogaa? – Koska on paljon paljon tapoja työskennellä punaisella huulella vain sävytetyn huulirasvaisen ja punaisen huulen vuorauksen avulla. He ovat kaksi joustavimmista asioista, joita sinulla voi olla meikkipussissasi.

Kuten viime viikonloppuna tein syy-punaisen huulin tahraa Caudalie Lip Balm / Bite Muoto Lip Liner Combo, ja tänään käytin kaksi paljon purenta ja caudalie-tuotteita eri sävyjä – 18 dollaria Bite Apple Ap Liner 078 ja $ 18 caudalie ranska Kiss Lip Balm Innocence – paljon muodollisempi tiistai sakiny sinertävä punainen huuli (Gussied ylös matkan CVS: hen).

MAINOS

Sama kuin Lip Stasi, minä ensin seurasin sen jälkeen, sitten seurasi balan kerroksen päälle, vaan sen sijaan, että levittäisi vuorausta pehmentämään sitä, tällä kertaa löysin huuleni ensin sinertävän punaisen 078 huulen vuorauksen kanssa ennen täysin täyttämistä heillä on sama lyijykynä täysipyörän läpinäkymätön huuli. Sitten olen kevyesti, vaaleanpunainen caudalie viatcence balm keskellä huuleni ottamaan reunan pois matta ja lisätä loistaa.

MAINOS

Jos olet koskaan kamppaillut pitämään kermaista tai satiini punaisia ​​huulipunat muuttamasta luonnollisen huulilinjan ulkopuolella, tämä on hyvä tapa saada tämä loistaa ilman, että sinun on käsiteltävä huulipunaa hiipiessasi ulospäin. Reunan ympärillä oleva huulen vuoraus pitää värin lukittuna paikallaan, ja koska sinulla on vain huulirasvoja huulien keskellä, sinun ei tarvitse väittää mitään kermaista mutkittelua huulilinjan ulkopuolella.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Karen