0

Stila Pysy koko ajan kansi jauhemaalaus Foundation & Cream Concealer

October 16, 2022

Matte sekä täysi kattavuus!
Jos James Bond’s Tech Team teki myös charm-gadgetit, yksi näyttäisi tältä. Kouluttamattomalle silmälle tämä doohickey voi näkyä Run-O-The-Mill Stick Foundation, mutta Flick Top sekä Voila! – piilotettu peitevoide.

Stila Pysy koko ajan kattaa jauhepintasäätiö & kerma Concealer (36 dollaria sekä nyt Stila sekä ULTA) on naisille ja miehelle, jotka ovat omistettu täysimittaiseen glam-sopimukseen, samoin kuin se on Kuten kolmen tuotteen saaminen yhdessä, koska kermainen, mattapeitin säätiö kuivuu mattajauheen viimeistelyyn, joten olet kinda-sorta myös saada asetusjauhe.

MAINOS

Sekä säätiö että sen persikka kumppani-in-rikollisuus Satin-Finish Under-Eye Concealer kattaa kaiken, mukaan lukien post-pimple pigmentaatio, freckles, auringonlasku sekä aliarvoskunnat. Se on myös saatavilla 16 sävyä.

Nyt on 40-vuotias-vuotias gal, joka tykkää luonnollisesta suojelusta sekä on täysin nirso peitevoideista ja käsitellä jauheita (en pidä Cake-Y-käsittelystä meikkiä), olin epäilevä Tämä kuitenkin kuitenkin osoittautuu pidän siitä paljon.

Se kestää kiinteän kahdeksan tuntia sekä tekee ihoni näyttää hyvin sileältä. En kuitenkaan käytä sitä päivittäin, koska se tuntuu raskaampalta kuin kauppa meikkiin, mutta käytät tyypillisesti, mutta jos pidät täydellistä suojaa ja eivät halua perustasi liikkua, Stila on saanut.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Valitettavasti Chunk juuttuu korkkiin, kun avasin sen. Katso kuitenkaan kappaleen peitevoide?
Ennen sekä hunajan 8 jälkeen, mikä ilmeni, että se olisi minulle niin kevyt, mutta nämä hapettavat askel. Se näyttää hieman kevyt, joo? Kuitenkin pian sen jälkeen, kun otin tämän kuvan, säätiö oli hapettunut noin puoli askelta, joten se päätyi tummemmaksi kuin tässä kuvassa.

Ehdotan valitsemaan varjoa noin puolet askeleen kevyemmälle kuin tavallisesti, koska nämä hapettavat sekä tummentaa hieman noin 10 minuutin ohjelman yli.

Käytän hunajaa 8 kasvoni! Posket: tiimalasi Ambient valaistus Bronzing jauhe säteilevä valoa sekä tiimalasi strobe valaistus jauhe lucent (ylemmän poskipesä); Silmät: Kevyn AuCoin Making kasvot Charm Book Palettes
Stila Pysy koko ajan, sillä on paljon parempaa suojaa kuin muut tikku perustukset, jotka olen kokeillut muista tuotemerkeistä viimeisten parin vuoden aikana, mukaan lukien tiimalasi kadota, mikä on minun nykyinen matka tai kuolee, Bobbi Brown Foundation (Hyödyin näin Nyt se rikkoo minut pois) sekä uudet nars.

MAINOS

Jos haluat piilottaa kaiken, tämä tekee tempun. Fyi, voit kuitenkin tuntea, että se istuu ihollasi.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen