0

Unsung Makeup Heroes: Stila Pysy koko ajan nestemäinen huulipuna BESO

July 9, 2023

Stila Pysy koko ajan nestemäinen huulipuna Besossa (22 dollaria)

kirjailijasta
Vieraiden julkaisun noudattaminen kirjoitti Weheartthis.comin STEF. Voit myös löytää Stef (ja Tyna) Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Pinterestissä sekä Google+ -palvelussa.

Olen melkein hämmentynyt huulituotteiden kokoelmasta.

Melkein.

MAINOS

Se tarvitsee oman hyllyjärjestelmän ja sisältää vähintään 30 melkein samankaltaista koralli kiiltoja. Sekä se sekoittaa minun toinen puoli uupumusta (“Kuinka monta huulipunaa ei tarvita, Stef?! En saa sitä!”)

Mutta kollegani huulituote junkies, ymmärrät, etkö? Arvostat erotusta Fuchsian ja kuuman vaaleanpunaisen erotuksen. Olet järjesti mieluiten mieleisimpiä kiiltäväsi applikaattorit (DFF / DOE FACE ikuisesti!), Samoin kuin ymmärrät, että oikea vastaus kysymykseen “, kuinka monta huulipunaa tarvitsee?” on: “Kuinka monta huulipunaa on siellä?”

Meidän kaltaiset ihmiset myös ymmärtävät, että mikään ei kuitenkaan tee punaista huulia, samoin kuin silloin, kun minulla on punainen huulipunainen päivä ja minä avaan punaiset huulipunat (kyllä, monikko), punainen pääsen Yleisimmin on Stila pysyä koko ajan nestemäinen huulipuna Besossa (22 dollaria). Se on upea väri, nerokas tuote sekä haluttu punainen. Kuten koskaan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Stila Pysy koko ajan nestemäinen huulipuna Beson Swatchissa

Pysy koko ajan, jolloin nestemäinen huulipuna ei pysy melko koko päivän, ellei päivä ole kuusi tuntia pitkä (missä tapauksessa olen hirveän kateellinen), mutta kuusi tuntia se ei mene mihinkään. Ei siirtoa lautasliinalle, jäljelle jää jäljelle jääneet miehensä posket tai pentuellietit, samoin kuin verenvuotoa huulijoukkoihin.

Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää paljon rakastettuja pitkän aikavälin keräystuotteita useista bodel beauty brändeistä.

Ja eivät muista mitään aikaisempia huonoja kokemuksia, joita sinulla on ollut pitkäaikaisia ​​huulituotteita – ne, jotka vastineeksi pitkäaikaisesta pituudesta, jätä huulet tunne kuin Saharara. Se on erittäin kaukana tilanteesta pysyä koko ajan nestemäinen huulipuna. Erittäin kermainen E-vitamiini sekä avokadoöljy-kaava koskee kuin unelma; sinä tuskin tuntuu sen. Kaikessa rehellisyydessä en usko, että olen koskaan tuntenut kevyemmän kaavan. Kun kuiva, sinulla on samettinen, mattapinta.

Nyt noin henkeäsalpaava väri. Beso on neutraali, todellinen punainen, joka toimii kenellekään, joka on tietenkin, he haluavat kirkas, vahva ja uskomattoman pigmentoitu väri.

Se on VA-VA-VOOM, Pin-up punainen, että punainen huulen harrastajat kääntyvät, olivatpa ne käyttäjiä tai ihailijoita.

Lip Junkie hieno yksityiskohdat: Se on hieman litistetty, monipuolinen DOE-jalka-applikaattori sekä lievä vanilja-minttu tuoksu, joka haihtuu nopeasti. Käytän Besoa huuliputkeeni harjalla, samoin kuin sitten hyödyntää DOE-jalka täyttää loput.

MAINOS

Stila Pysy koko ajan nestemäinen huulipuna Besossa on niin fantastinen, että voisin melkein päästä eroon jokaisesta muusta punaisesta omistamastan.

Melkein.

Lukijat, mikä on haluamasi punainen?

kirjailijasta
Tämä vieras julkaisu kirjoitti Weheartthis.com. Voit myös löytää Stef (ja Tyna) Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Pinterestissä sekä Google+ -palvelussa.