0

Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja kauneus blog maskot, vol. 206

July 15, 2023

Olen niin ampunut juuri nyt!

Hanki tämä: Tarkistan sähköpostini tänä iltapäivänä ja bam! – Se hyppää käytännössä minua pois näytöstä. Viesti minun pomo, välilehdet (välilehdet@partywithTabs.com), aihe “Tarvitsetko työskennellä ensi perjantaina.”

MAINOS

Anteeksi…?

Ei todellakaan. Esitin lomapyynnönsä kaksi viikkoa sitten matkan Tahoe El Hubiin ja olen suunnitellut kuukausia. Tulimme lähtemään ensi perjantaina, vain pari päivää. Välilehdet tiesivät myös siitä. Puhuimme jopa siitä töissä toista päivää.

GAH! Olen niin vihainen juuri nyt käteni ravistelee.

En voi uskoa sitä … kaiken, mitä teen kyseiselle kissalle, eikä se ole koskaan tarpeeksi.

Kerron teille tämän paljon, jos hän ajattelee, että peruutat matkani tässä vaiheessa, hänellä on toinen asia tulossa. Ei tällä kertaa. Ei tule tapahtumaan.

Joka tapauksessa, oli myös muutamia kuvia, jotka on liitetty tähän sähköpostiviestiin välilehdiltä, ​​jotkut asiat hän halusi lisätä Kitty mallinnussalkkuaan. Oletko nähnyt nämä vielä?

Kuka on välilehti kissa? Noin viisi vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli).

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. Lisätietoja erittäin vaativasta, Finickyn työnantajastani, Plus-size Kitty SuperModel -välilehdet, voit tarkistaa arkistot täältä.