0

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä kauneus blog maskot, vol. 238

May 15, 2023

välilehdet päättyi aikaisemmin, kun otin hänet ulkona kävellensä. Mies! – Se oli tuulinen siellä, samoin kuin kukkula oli elossa … melun suurien tuulien kanssa. Haha!

Olen oletus myös ylikuormitettu hänen pieni tabby aivot. Oksat olivat puhaltaa, ruohoa ruoho oli heiluttava, lehdet liikkuvat pitkin kuin tumbleweeds. Tabsin bit Kitty Retinas keskittyi nopeasti päättymään, kuten Tabby Terminator Robo-Eyes, mutta hänen aivonsa ei vain voinut pysyä.

MAINOS

Yhdessä vaiheessa hän vain otti pois kuin ammuttiin tammipuu ylös, kunnes hän saavutti hänen talutushihnansa loppuun asti, sitten hyppäsi ja kehrättiin kahdessa ympyrässä jahtaa häntä.

LOL! Se on tuuli … Hän saa sellaisenaan, kun se on todella tuulinen ulkona.

Oletan, että hän ei saanut kaikkia hänen wiggles hänen järjestelmästään tällä viikolla. En voi syyttää häntä … Hänen kitty mallinnusrutiini oli hieman kevyempi kuin tavallinen (ei maailmanlaajuista matkustaa).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tässä on kohokohtia, itse asiassa. Tanskalla oli mallinnus keikkoja Chanel, Tom Ford, uusi hajusteen linja sekä paletti sekä tuleva kirja.

Kuka on välilehti kissa? Noin viisi vuotta sitten Olen ystävällinen, kirpputon tabby kissan huono tilanne matoista. Saatan nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen ymmärrys korkean muodin sekä tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli enemmän kuin silmä. Päädyimme nopeita ystäviä, samoin kuin nyt hän on todella johtajani (ja menestyvä kitty malli).

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. Listattu Guinness Book of Feline Records Koska maailman ensimmäinen plus-kokoinen Kitty Supermodel, välilehdet kissan hioi hänen käsityötä New Yorkin, Pariisin sekä Milanon kiitotien kanssa. Voit tarkastella hänen laajaa kehoa (työtä) täällä, sunnuntaisin välilehdellä, arkistot: Anastasiasta Zoya.