0

Edun kuusi uutta uutta ultra-muhh huulilukkoja kevyesti sävy huulet samalla hoitamalla niitä kosteuttavaan kaavaan

July 12, 2023

, jolla on uusi hyöty Ultra Pehalukko Lip kiilto FAUXMANCAN ($ 16), yksi kuudesta uudesta kiiltoista tulossa tänä maaliskuussa
Onko sinulla ylimääräinen huone kirjasi laukku? Kuinka “bout että salainen taskussa, jossa heijastit ne hätätilanteisiin hauska koko Snickers baareja ja kissan herkkuja (koska et koskaan tiedä, milloin tapaat makea harhaa)? Jos teet, onnekas sinua! Koska haluat tehdä tilaa näille uusille 16 dollarin ultra-muhkea huulilukkoja hyötyä.

He ovat vain niin söpöjä! ja art deco-ey (en usko, että se on todellinen sana …).

MAINOS

Rakastan kammoamista yläosassa ja fontteja. Plus, kaikki kuusi uutta sävyä ovat tarpeeksi, jotta he voivat hakea helposti ilman peiliä, niin kuin professori Drones noin Krebs-syklin, voit kiiltää huulet puuttumatta yhden minuutin metabolisen reitin jännityksestä. (P.S. unohdat kaiken 10 vuoden kuluttua.)

Osana värinkokoelman uudelleenkäynnistystä tällä keväällä hyötyvät myös uudistavat kiiltojaan, pudottamalla Ultra-loistaa tämän uuden ultrapukin riville, jotka ovat kevyesti sävytettyjä, ei-tahmeita kiiltoja, joilla on heikko hedelmäpeitin maku ja tuoksu ja kuluminen Aika 2-3 tuntia.

Muista, että Ultra Plushes-hyöty julkaisi viime vuoden lopulla valitsemaan boxed blushes? Pysyvän linjan kuusi uutta sävyä ovat pian saman perheen jäseniä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

FYI, jos sinä snarf alas puoleen Traderin Joen oliiviöljyn popcornia, kun nautit snookie ja J-woww yksi iltapäivä (se tapahtuu), sinun on haettava uudelleen, koska ne eivät pidä hyvin välipaloja tai Ateriat.

Vasemmalta: Icebreaker, A-Lister, Lollibop, suutele sinua, heitto ja fauxMance

Vasemmalta: Icebreaker, A-Lister, Lollibop, suutele sinua, heitto ja fauxMance
A-Lister, Bubblegum Pink

Suudella sinua, selkeä fuchsia
Jäänmurtaja, kirkas kiilto
Poutrageous, kirkas vaaleanpunainen koralli
Lollibop, kuuma vaaleanpunainen

Haluan ottaa muutama pelkkä lipglosses ympärillä, ja nämä täytteet tarvitsevat hienosti. Lisäksi he tekevät kuivan huuleni sanovat, “yay!”

MAINOS

Kevyt sävy ja kimalluksen puute saattaa häiritä joitakin galeja, mutta olen näin. Jos olet kaikki hohtava ja pigmentti, voit kaivaa nämä paljon enemmän pakkausta kuin todellinen tuote sisällä.

Hinta: $ 16 0,05-unssin putkeen
Saatavuus: Tulossa maaliskuu 2013 hyötyä laskureille, myymälöille ja hyötyäcosmetics.com
Makeup- ja valitusblogi Arvosana: B +

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen