0

Fall Meikki malli Dolce & Gabbana National Makeup Artist Christian McCulloch

February 10, 2023

Kehota minua tapoja, sensei! Dolce & Gabbana National Meup Artist Christian McCulloch Talks Autumn Makeup

Tule tyydyttämään kristittyjä tänä lauantaina 25. lokakuuta

Bay Area Babes sekä Dudes sekä Out-of-Towners menee alueelle, olet hoitoon. Dolce & Gabbanan kansallinen makeup-artisti, Fantastic Christian McCulloch, menee Saks Fifth Avenue San Franciscon unionin aukiolle lauantaina 25. lokakuuta, ja hän tekee makeoverit!

Christian on työskennellyt taikuutensa muutamissa Hollywoodin suosituimmista naisista, mukaan lukien Scarlett Johannsson, Christina Hendricks sekä Olivia Wilde. Paljon tärkeämpää, hän kiitti minua, kun selkäni.

Christian on Dolce & Gabbana laskussa Saksin sisällä 10 A.M. 6 s. Hän on siellä esitellä sekä vastaus koskee uudesta syksyn kokoelmasta sekä syksyn uusimman ulkonäön. Perustuu kerrallaan tyytyväinen hänelle, uskon, että sinulla on räjähdys samoin kuin saattaa löytää paljon (häntyyppi kinkku!).

Soita (415) 438-5225 Varaa vierailun Christian kanssa, kun hän on kaupungissa. Mitään vähimmäisostoa ei tarvita, samoin kuin se on täysin vapaa osallistua.

Puhuessaan kristitystä ja syksystä sekä Dolce & Gabbana, kysyin häneltä muutamia huolenaiheita äskettäin sähköpostitse, samoin kuin täällä, mitä hän joutui ilmoittamaan kuvioista syksyllä …

Kysymys: Mitkä viehätykset ovat monia innoissaan tästä syksyllä?

Vastaus: Syksy 2014 on kaikki lämmin, luonnollinen näyttää pehmeästi valaistuna Iridescent-sävyillä. Pidän tästä eteeristä, mutta vahva ilme, koska se siirtyy uskomattoman päivästä yöksi. Tämä nykyaikainen kahva luonnollinen ulkoasu valmistetaan puhtaalla kannella sekä vahva, voimakas kulma.

MAINOS

Täydellinen Mono Cream Silmien värit, 36 dollaria
Valaise silmät pehmeillä, nude-sävyillä – rakastan Dolce & Gabbana ihanteellinen mono voimakas kerma silmävärit nude sekä kulta pöly (36 dollaria kukin).

Sitten huulet, kokeile hyvää hunajaa tai luumua.

Klassinen kerma huulipuna hunaja, 33 dollaria
Yöksi, samoin kuin tämä on valinnainen, lisää ohut musta vuoraus kannelle lähellä ripsiä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kysymys: Mitkä ovat kolme meikkituotteita uudesta syksyn kokoelmasta, että jokaisella naisella pitäisi olla?

Vastaus: Dolce & Gabbana Ihanteellinen mono intensiivinen kerma silmävärit! Ne ovat saatavilla 14 sävyä ja kahdeksan on matta – joka on erilainen ja erillinen kerma varjo. Pidän siitä, että ne tarjoavat sileän, samettisen pinnan ilman hohtamista.

Täydellinen Mono Cream Silmien väri Dahlia, 36 dollaria
Täydellinen Mono Cream Silmien väri kaakaota, 36 dollaria
Seuraavaksi säätiö, Dolce & Gabbana Ideal Expose Hissin säätiö ($ 72). Tämän säätiön johdonmukaisuus on ehdoton täydellisyys. Se sekoittuu hyvin luonnolliselle, pelkkä kattavuus. Iho hehkuu vaivattomasti sen jälkeen! Plus, it has the added benefit of SPF 25.

Then for nails, Dolce & Gabbana intense nail color in Fiamma ($25) is the ideal rich blood red for fall.

Nail Lacquer in Fiamma, $25
Dolce & Gabbana nail Lacquer in Fiamma, $25
QUESTION: Do you have any type of guidance for aspiring makeup artists?

MAINOS

ANSWER: Practice, practice, practice! Assist, help assist! makeup is a collaborative experience. It’s fun, creative as well as creative!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen