0

Kysymys päivästä: Kuinka monta pulloa sinulla on suihkussa?

March 3, 2023

Asiat, jotka tekevät sinusta mennä hmm …
Shampoot, hoitoaineet, kehon pesut, kehon voiteet (yup, pidän minun suihkussa), ajella voiteet jne. Siirry tarkistukseen, sekä count ’em kaikki ylös. Tai ota nopea henkinen inventaario.

Tein suuren kallistumisen muutaman viikon kuluttua Feng Shui-suihkun aikana sekä eliminoi muutamia shampooja ja kehon pesuja, mutta siellä on vielä paljon.

MAINOS

Viimeisessä laskussa (juuri nyt) on 18 pulloa!

Mitä voin sanoa? Olen nainen, joka pitää vaihtoehtoja.

Uskon, että se liittyy nuoruuteeni (ei ole aina?). Äitini ei ollut valtava kylvyssä samoin kuin charmia tuotteita, joten meillä on aina vain kaksi pulloa suihkamme – vain yksi shampoo sekä yksi hoitoaine. Se oli siinä.

Sitten kun lähdin talosta korkeakoululle, käsittelin kämppäkaveria, jolla oli kuusi eri pulloa shampoosta sekä hoitoaine suihkulla, samoin kuin se puhalsi mieleni.

Se ei koskaan tapahtunut minulle, että voisit, tiedät, laillisesti omistaa sekä hyödyntää erilaisia ​​shampooja sekä hoitoaineita. Ei ole lainsäädäntöä, joka tarvitsee vain yhden hyödyntämistä.

Ja sitten kehon pesulat tulivat vogue, samoin kuin kaikki Heck hajosi. Se oli uusi maailma rajoittamattomilla mahdollisuuksilla, lol!

Joten nämä ovat pullot suihkussa parhaiten nyt …

3 pulloa shampoo

5 pulloa hoitoainetta

7 (!) Kehon pesut

1 kehonpesu

2 käsitellä pesuja

Entä sinä? Mikä on sinun?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Hauska asia on, että mikään pulloista ei ole El Hub. Hän ei välitä siitä, mitä hän käyttää. Uskon, että hän vain tarttuu siihen, kun hän on siellä. Joissakin tapauksissa kyseenalaistan, jos se on jopa saippua, haha.