0

Tarvitset Jess Glynnen musiikkia elämässäsi, kuten eilen

September 17, 2022

Rockin ‘My World tällä hetkellä
Ok, nouse ihanteellinen nyt.

Se siitä. päästä ulos tuolistasi. Stand up ja heiluttaa, että saalis hieman, koska kun painat Play millä tahansa näistä Jess Glynne -osasta – ota valinta, joku! – Tulet heiluttamaan ja liikkumaan ja booty-ravistelu alle viisi sekuntia.

MAINOS

Olen lukulaitoksesta, jonka musiikissa on valta asettaa päivän sävy, ja jos haluat virtaa, innostaa ja valmis olemaan hämmästyttävä päivä, valitse mikä tahansa näistä kappaleista.

Olen valmis tähän.

Olen törmännyt Jess Glynnen ja heti rakastui …

Todellisesti minun reaktio on voinut vaikuttaa endorphin kiire, kun ajoin takaisin kuntosalilta muutama yö sitten ja kuuntelen radiota, kun kuulin ensimmäisen Jess-laulun: pidä kättäni. Olin niin hyvä, kun se oli niin hyvä, kun se oli kauhistuttavaa harjoittavalla harjoittajalla takasuoralla aikaa, joten olin loopy, ja kun kuulin sen, aloitin puheenjohtajan tanssia kuin maniac.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jos näit jonkun, joka heilutti kätensä, kuten hän oli DA-klubissa ajamalla Etelä-Novato Boulevard toista yötä harmaassa Mazda 3, Fyi, Jess Glynne tapahtui kyseisessä autossa.

En tiedä paljon hänestä, mutta tiedän, että hänellä on hämmästyttävä kihara harvinainen (i kinda haluaa omaksua sisäinen kihara tyttö) ja taipumus yllään kaunista, rohkea siivekäs liner (josta tiedät olen fani).

Anna minun osoittaa sinut muutaman suosikkini kappaleista tähän mennessä …

Ensimmäinen pois, tämä laulu. Jos voisin lahja kääriä henkeni, syvimmän sisäisen ytimeni, pop-laulussa, tämä olisi laulu. Näin tunnen, kun tunnen parhaani.

Minun henki eläin, pop-laulussa

Olen voi tai ei ole be bawled kuin vauva ensimmäistä kertaa nautin videosta, joka on lapsille ja rakkauden joukkovelkakirjalainoja ja huolehtii kahden henkilön välillä. Se todella kosketti minua.

* Sniffs *

Mitä tahansa, ihminen … Olen ehdottomasti omaksua, että olen klise nyt, koska kaikki saa minut itkemään, ja olen kunnossa.

Voi, ja tämä viimeinen kappale saa minut haluamaan kerätä jengi yhteen ja muuttaa maailmaa.

MAINOS

Joo, mies, Jess Glynne. Hän on mahtava!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen