0

2 Ruusuista syistä keskeyttää Pixi: uusi kosteuttava lisääntynyt kaviaari olemus sekä lisääntynyt flash balm

January 1, 2023

24 dollaria Pixi Lisääntynyt Flash Balm Glow Booster sekä $ 24 lisääntynyt kaviaari esitteet kosteuttava seerumin

Spoileri hälytys!

Spoileri hälytys!

Spoileri hälytys!

Olen vaatimus Thrones hetken, ennen kuin pääsen näihin uusiin ihonhoitotuotteisiin Pixi (ei ollut sunnuntain episodi vanhurskaasti eeppinen?! Heidän vahvat naiset, erityisesti Olenna Tyrell, joka oli Freakin “Savage loppuun asti.

Isoäidin tavoitteet: mennä ulos tämän kovan
Home TYRELLin merkki oli ruusu, samoin kuin nämä kaksi uutta tuotteesta Pixi ovat ruusuja samoin. He ovat molemmat 24 dollaria sekä tarjotaan nyt. Siellä on lisääntynyt kaviaari – kosteuttava, kirkastusseerumi, jossa on lisääntynyt öljy – samoin kuin lisääntynyt flash-balmi – monikäyttöinen kosteusvoide, jossa on lisääntynyt uute, joka myös toimii alukeina samoin kuin maski.

MAINOS

Molemmat ovat kevyesti tuoksuva kuin yksittäinen ruusu. Ah…

Pixi Lisääntynyt Flash Balm

Flash Balm on PIXI: n versio kultti perinteisestä Clarinsista nimeltä Flash Beauty Balm, tuote, jota en koskaan ymmärretty. Olen kuullut meikkitaiteilijat sanovat, että se edut puutteellista ihoa, mikä Pixi lisääntynyt Flash Balm on myös tarkoitus tehdä, mutta en todellakaan näe perkieness.

Teen kuitenkin, kuten tarkalleen, kuinka kosteutta se tekee ihon tuntuu siltä, ​​että se ei jätä öljymäinen kalvo takana. Minäkin uskoa, että huokoset ovat hieman vähemmän voimakkaita, kun käytän sitä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pixi Lisääntynyt Flash Balm Ainesosat
Vesi / Aqua / Eau, Rosa Centifolia kukka vesi, propyleeniglykoli, oktyylidedekanoli, tapioka-tärkkelys, polysorbaatti 60, sorbitaanittanoli, karbometti, fenoksietanoli, trietyylitraatti, aminometyylipopanoli, sakkaroosikekaatti, glyseriini, OLEA Europaea (Olive) Lehtiuute, Hamamelis Virginiana (Witch hazel) Uutteet, lisääntynyt uute, bisabololi, etyyliheksyyli, polymetyylisilseskvioksaani, dinatrium EDTA, natriumsitraatti, punainen 40 (CI 16035)

Pixi lisääntynyt kaviaari

Suurempi kaviaari olemus on kuitenkin niin viileä! Katso tarkalleen, miten tuote näyttää siltä, ​​että sillä on nämä pienet peitteet? Ne ovat kukka sekä kasviöljyt, jotka on suspendoitu painoton geeliä.

Pixi Lisääntynyt kaviaarin ainesosat
Vesi / Aqua / Eau, Glyseriini, MacAdamia Ternifolia Siemenöljy, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Kuoriöljy, Cananga Odorata Kukkaöljy, Cymbopogon Martiniöljy, Pelargonium Graveolens Oil, tokoferyyliasetaatti, helianthus annuus (auringonkukka) Siemenöljy, Simmondsia Chinesesi (JOJOba ) Siemenöljy, Vitis Vinifera (rypäleen) Siemenöljy, OLEA EUROPAEA (oliivi) Hedelmäöljy, Rosa Damascena Kukkaöljy, Glysine Soja (Soija) Öljy, morus Alba kuoriute, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Caulerpa Lentillifera Extract, Bixa Orellana Siemenöljy , Tocopherol, Adenosine, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Carbomer, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Hydrogenated Soybean Oil, Tromethamine, Chlorphenesin,1,2-Hexanediol, Iron Oxide (CI 77491).

Kun työskentelen kovaa kaviaaria iholleni puhdistuksen jälkeen sekä väriaineen (seerumin vaiheen aikana), se tuntuu kevyt ja hieman tahmea aluksi, mutta tahmeat menee pois, kun työskentelen sen.

Siihen mennessä tuote on täysin imeytynyt, ihoni tuntee Hella Hydrated, kuten se tekee sen jälkeen, kun olen käyttänyt käsitellä öljyä, paitsi ilman rasvainen öljy.

Voi olla jotain kokeilla, jos tarvitset kosteutta, mutta ei kestä tuotteita, jotka tuntuvat paksuista ja raskasta.

MAINOS

Kuten kaikki Pixi-tuotteet, niitä ei testata eläimillä, samoin kuin voit löytää ne nyt tavoitteen ja verkossa.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen