0

5 asiaa, jotka olen ollut rakastava viime aikoina

June 8, 2022

Vain muutamia asioita kelluvat veneeni näinä päivinä!
1. Koko elintarvikkeet Neljä juusto ohut kuori pizza

Muuten ymmärretty “Magic Pizza”. Jos olet mieliala yksinkertaisille aterioille ja / tai olet myös kulunut tarjota ruoanlaitto illallisen mekaniikan kanssa, mahdollisuudet ovat yksittäisiä kehän sisällä hengittää tämän juuston mestariteos. Conner kysyy aina sekunteja (joskus kolmasosaa), jota hän ei koskaan tee koskaan! Minäkin pidän siitä.

Yum!
Juusto sulaa kuin todellinen, aito juusto, samoin kuin se ei ole yhtä öljyinen. Ohut kuori tuntuu paljon huomattavampi kuin suolaiset keksejä, samoin kuin punainen kastike on makeutta sekä erittäin purra, minkä vuoksi uskon, että se on ollut osuma täällä.

MAINOS

2. Paulan vaihtoehto Youth-Extending jokapäiväistä kosteutta nestettä laaja spektri SPF 50

Erinomainen!
SUPER HYVÄ. Se on kevyt, vie nopeasti, kerrokset hyvin meikkiä, samoin kuin kosteuttava. Hienin kaikesta, se ei jätä näkyvää valkoista valettua.

3. ODELE LONE-in Conditioner

Mane sanoo kiitos sinulle sekä kiitosta erittäin olemassaolosi.
Tämä sai minut vaikeimmin hullu pandemia hiukset. Toteaa, että pidän siitä, että se olisi legendaaristen mittasuhteiden vähittäistelmä! Se tekee vähän kaikkea, samoin kuin kaikki hyvin sileät frizz, ungles solmut sekä drenches hiukset kanssa valtava kosteutta. Sekä se tekee kaiken ilman hiuksia alas tai voimakkaasti peittämällä sen mitään.

4. Feline & Jack Stevie Lemon lenkkarit

Nämä taapero / lasten kengät ovat uskomattoman ihastuttavaa henkilökohtaisesti. He kipinä, kirkas ja iloinen. Minulla on pari Connorille, samoin kuin hän tykkää heistä! Jos elämässäsi on vähän nainen, ota pari paria, jos voit.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

5. Lucky brändi perinteinen taskupaita

Valkoinen napit (tai napin alas, jos haluat) Tee Shirt Sain äskettäin myynnissä on 50% alennus nyt onnekas verkkosivusto! Käytän tavallisesti kokoa vähän (4 tai 6), mutta kokoin yhtä paljon kuin medium, koska en halunnut tarjota avoimia painikkeilla. Minäkin haluaisin valita valinnan kerrosten asioita sen alle tai sen yli ilman käden tunteita hyvin tiukasti.

Se on paljon enemmän rento kuin pukeutunut valkoinen paita, mikä on mitä halusin myös. Pidän siitä!

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. TGIF!