0

Nopea blush vinkki: Kun käytät punastusta, kulhoa pääsi sivulle, sen sijaan, että näytät suoraan peiliin

December 17, 2022

Kokeile tätä …
…tämän sijaan
Kuten maailma kääntyy … niin kääntää pääni! Nyt. Kun käytän punastusta.

Minulla oli “otsa, tavata pöytä!” hetki, kun tämä tapahtui minulle, niin ilmeinen kuin se kuulostaa, mutta siihen asti, kunnes se teki, olin tavallisesti suoraan eteenpäin peiliin, kun levitin punastua, lähti harjalla poskilleni omenat ja veti takaisin temppeliini .

MAINOS

Minulle tämä teki järkevää – näköinen suoraan eteenpäin peiliin – koska se on myös sitä, miten käytän säätiön, silmämeikki- ja huulituotteita.

Joten miksi ei olisi mitään muuta punastusta?

No … Kun ajattelet sitä, kuinka usein joku katsoo sinua suoraan suoraan eteenpäin? Joskus, mutta ei aina, eikö? chances are still good that when Nick Jonas sees you from across that crowded room, he’ll be admiring your blush blending skills from many different angles, and not just the front. Hän näkee sinut myös sivuilta. (P.S. Odotan kutsua häät.)

Toinen päivä käänsin pääni sivulle, kun levitin punastusta (kuten PIC: ssä yläosassa) ja Hei! – Se puhaltaa mieleni. Purkuni oli ilmeisempi, ja se oli paljon helpompaa kertoa, mistä halusin sijoittaa punastua. Voisin myös nähdä itseni piirtää minun punastua takaisin ja kohti temppeleitäni.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tietenkin tämä toimii myös Bronzerin kanssa, joten jos olet Bronzer Babe, ensin, heitä kädet ylös, Haaay! Koska tunnen ya, Sista. Ei päivä menee minulle ilman Bronzer. Tunnen alasti ilman sitä.

Uusi suosikki juoma!

Kun La Croix Sparkling vesi vastaa Mani … (Nails ovat Sally Hansen Miracle Gel in Beatnik)
Minun #sl (kurpitsa Spice Latte) pakkomielle on tilapäisesti pidossa näiden La Croix-kuohuvesien vuoksi …

Hyvä suru, nainen! Viikko ja olen jo riippuvainen niistä. He Muy Delicioso, tulevat makuja, ja niillä ei ole kaloreita, natriumia tai keinotekoisia makeutusaineita. He ovat maustettu hedelmien olemusöljyillä, joten ne eivät ole super makeita, mutta ne ovat riittävän makeita. Suosikkini tähän mennessä ovat kirsikkakalkki maku ja persikka päärynä.

Niin hyvä. Olen himo yksi juuri nyt … i gotta chill vaikka, koska eilen minulla oli kolme heistä.

Ei yksi toisensa jälkeen, tietenkin (vaikka näen, että tapahtuu), mutta levitä koko päivän. Puolustaessani oli kuumempi kuin outback minun huoneisto, ja nämä asiat ovat niin pirun hyviä, kun he ovat kylmiä.

I got them at Target, $3.39 for a pack of eight, but I’ve also seen them at whole Foods and Amazon.

MAINOS

I guess I’m not the only one who loves them, because whenever I go to Target, there’s only two or three boxes left on the shelf!

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen