0

Bobbi’s Eye Wardrobe on matka! Uusi Cool-Toned Bobbi Brown Travel Exclusive paletti

June 16, 2023

On vaikea uskoa, että elämässäni oli aika, kun ainoa vaatekaappi, jota tarvitsin, oli kuvitteellinen, jonka löysin, joka sijaitsee kädessä C.S Lewis -kirjan sivujen välillä.

Mutta sitten löysin meikki.

MAINOS

Löysin pian, että huulituotteet, hajusteet, jauheet ja palettimet avasivat samanlaisia ​​oviaukkoja kaukaisille maailmoille, ja se oli melko kiire.

Narnian kirjojen aikakirjoissa (jotkut faves!), Että ovi on vanha puinen vaatekaappi. Bobbi Brownin uuden silmävaatimuspaletin kanssa se on pieni suorakulmainen laatikko.

Kun ponnahtaa tämä paletti, mielestäni “ah, näyttää … paikkoja menen!”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Uusi rajoitettu painos matkustaa yksinoikeudella (hinta TBA, mutta perustuu Bobbin muihin silmäspaletteihin, odottaa noin 45 dollaria) sisältää kuusi enimmäkseen viileä jauheja jauhe varjoja valkoisella (pelkkä valkoinen matta), tähti (Sheer Glittery Beige), Iced sininen (a metallinen vaalean sininen), Opal (helmi pois valkoinen), laventeli (metallinen vaalea violetti) ja musta kaakao (shimmery blackish brown with golden glitter) sekä neljä pientä työkalua – miniatyyriset versiot Bobbi’s Eyeshadow, kulma, tahra ja Liner harjat.

En ole usein hämmästynyt matkaharjoja, mutta neljä täällä on ollut yllättävän hyödyllistä, vaikka niiden itty-bitty harjapäitä. Pehmeät harjakset talletetaan huomattava määrä väriä ja tehdä nopeaa sekoittamista.

Koko paketin pitäisi olla erinomainen jet-Settereille, jotka haluavat keventää meikkien kuormaa tai kenellekään vain yrittää virtaviivaistaa.

Swatches vasemmalta: valkoinen, tähti, jäätynyt sininen, opaali, laventeli ja musta kaakao

Yllään laventeli, Opal ja musta kaakao

Koska se on rajoitettu painos ja myös matkalla yksinomainen, paletti voi olla hieman vaikea seurata alas, mutta se voi hakea kovan Core-Bobbi-fanit innoissaan ajatus metsästyksestä vaikeasti löytää paletti.

Hinta: hinta TBA, mutta perustuu Bobbin muihin silmäpalettien, odottaa noin 45 dollaria
Saatavuus: Nyt saatavilla Valitse lentokentät ja verovapaita myymälöitä ympäri maailmaa
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B

Ja puhuminen kirjoista …

Olen juuri päättänyt toisen kirjan minun (Err, El Hub!) Kindle, pitkä matka kotiin, Karen McQuestion, jonka valitsin, koska se sai melko hyviä arvosteluja ja oli täysin ilmainen Amazonin pää jäsenille.

Siinä neljä naista ottavat vauhtia Yhdysvaltojen yli Yhdysvaltojen kautta.

Tarina on kaikki! – Toiminta (huom.

MAINOS

Toki, mielestäni se on vähän ennustettavissa toisinaan (elinikäiset elokuvat tulevat mieleen), mutta se on helppo, nopea poikasen valaistu lukeminen, jos olet tällainen asia (olen!). Ihanteellinen, kun et halua ajatella / työskennellä liian kovaa, kuten ehkä pitkällä lentokoneella tai viettää päivän rannalla.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen