0

Chanel Holiday 2017: 857 Legendaarinen vihreä Stylo Yeux vedenpitävä pitkäkestoinen eyeliner

December 17, 2022

Chanel 857 legendaarinen vihreä (rajoitettu painos)
Voimmeko vain tehdä sen tavanomaisen toimintamenettelyn tänä päivänä eteenpäin, että jokainen ruskea silmäinen tyttö – itse asiassa jokainen tyttö ja meikki rakastava jätkä, aika – on käytettävä vihreää silmälääkäriä joka päivä? Koska Chanelin legendaarinen vihreä Stylo Yeux-vuoraus on vakuuttunut siitä, että tämä pitäisi olla yksi niistä kuolevista kovaa meikki sääntöjä ja heck … en edes yksi noudattaa ohjeita (valitsen niiden rikkomisen).

857 legendaarinen vihreä
Olen ylittänyt silmäni tämän syvän, rikkaan metsän vihreän viime aikoina – sekä minun ripsien että vesilinjani, koska se tuntuu yhtä hyvältä ja kestää yhtä kauan molemmissa – ja nyt joka toinen linja yritän putoaa tasaiseksi ruskeilla . Tämä erityisesti vihreä menee buck villi ripsien linjoilla.

MAINOS

Hanki hieman lähempänä … Älä ole ujo.

Se on käytännössä musta, mutta paljon monimutkaisempi ja syvä. Se on kuin jotain, jonka minun pitäisi tyypillisesti sekoittaa useita sävyjä löytää, mutta täällä saat tämän hyvyyden yhdellä lyijykynällä.

Twist-up StylO YEUX Eyeliners ovat joitain parhaiten säilytettyjä salaisuuksia Chanel Line IMO: ssa. On musta sävy, 88 noir intensiivistä, jota asun, hunaja. Noir Intense on pehmein, tumma, rikkain ja moni mukava musta liner, jonka olen koskaan kulunut, ja olen lähtenyt noin kahdeksan biljoonaa tyhjästä tikkuja siitä, että se on … Se on se eepos.

MAINOS

Ja niin on legendaarinen vihreä. Se on aivan kuten 88 noir voimakas, mutta metsän vihreä sävy. Se on lomakokoelmasta, joka on laskurit ja verkossa nyt, ja se on rajoitettu painos (Boo, Hiss!), Joten saat sen nyt, ennen kuin legendaarinen vihreä tulee legendoja … Yksittäinen keppi on 33 dollaria (Ouch, tiedän) , Mutta se on niin, sooooo hyvä.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen