0

ARVOSTELU! Mac Mirage Noir Sloggish As Gey Shadow sekä äiti o ‘Pearl Pearlmatte käsittelee jauhetta

October 26, 2022

vilkas luumu sekä violetti tänään! Käytän Mac Sluggishia, kun menet uudesta Mirage Noir Summertime -kokoelmasta minun kansi, äiti o ‘helmi posket (myös Mac Mirage Noir) sekä ottaa huulipunaa huulillani (Mac pysyvä)
Menin “80-luvulla tänään … eivät ymmärrä, jos olen mieluummin siellä, mutta se on kaikki hyvä. Pidän silti tarkalleen, miten tämä ilme on osoittautunut.

Joten, luumut sekä purput tänään. Sekä huomasin tämän yläosan, jonka olen ollut ikuisesti. Se on halogeeni, samoin kuin sain sen Nordstrom Zillion -vuosina.

MAINOS

Halusin meikkii täydentämään yläosaa, mikä on jotain, jota en tee erittäin usein – koordinoida meikkiäni vaatteeni – etenkin viime aikoina. Viime aikoina minun vaatteeni on olennaisesti ollut jälkikäteen (vaikka työskentelen ahkerasti muuttamaan sitä), mutta tänään uskoin koordinoimaan. Plus, valtava hiukset. Olin menossa “80-luvun hiuksille … tai räätälöity versio, mutta minä tulen siihen sekunnissa.

Ensinnäkin kaksi olennaista osaa tässä ilmeissä … lol! Ainesosat. Mitä, teemme brownies? OK, kaksi olennaista “elementtejä” ovat violetti luomiväri, jota kutsutaan hitaiksi, kun menet, samoin kuin phummy kultainen bronzed poski / kasvoja jauhe nimeltä Mom O ‘Pearl.

Molemmat ovat nyt uudesta Mac Mirage Noir Summertime -kokoelmasta.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

MAC SLUGGISH AS GO you gray Shadow ($ 17)

Sinä kaivaa tämän, jos olet MAC Traxin fani. Sloggish kun menette on samanlainen, mutta uskon todella, että pidän siitä paljon enemmän kuin trax koska se on Shinier (erinomaisella tavalla) sekä paljon rikkaampi. Kuten Trax kaksi pistettä Oh. Se on myös silkkinen pehmeä sekä seoksia kuin unelma. Sekä – tämä on välttämätön – se ei tee silmäni vettä kuin niin lukuisia muita purples tekee.

4/5 sydämet.

Tiesitkö? Kultaiset purput, kuten hidasta, kun menet pariksi erittäin hyvin MAC-voimalla sekä Mac Prunella Eyeliners.

Makin ‘mah sydän flutter!
Mac Mom O ‘Pearl Pearlmatte jauhe (34 dollaria)

Tämä peurassa kultaa on hieman lämmin pronssi undercurrent. Se on kuin Combo Bronzer, punastuminen sekä korostus. Tyypillisesti sekoitan kaiken yhdessä sekä pyyhkäise sen posket sekä sekoitus.

Teknisesti se on jauhe, mutta se tuntuu käytännöllisesti katsoen kuin kerma, samoin kuin opaalinen pinta on puhdas purr-fekni.

Se on kuin Bronzier Mac Plum tyhmä, mutta ei niin kiiltävä.

MAINOS

4/5 sydämet.

Tiesitkö? Voit myös hyödyntää äiti o ‘helmi luomivärina. Yup, se on myös valtuutettu kansille.

CHEEKS!

Big ’80s hair through R+Co

I was going for huge ’80s hair (well, an updated version of it) with great deals of shine, curls as well as volume, as well as I prepped as well as pre-styled with a few R+Co products. Last night I washed with R+Co Analog (which is still my jam, however I can’t wait to try this co-wash by Joico, which is expected to be just as great however less $$$), towel-dried, then worked in R+Co Twister curl primer before spraying my mop around with Freeway Defining Spray Gel. then I scrunched that like CRAY as well as let it dry overnight. The next morning I utilized my ghd curling iron for great deals of curly bounce.

Big hair don’t care!
Tiesitkö? If you’re curling your hair with a curling iron, wait on the curls to totally awesome down before you run your fingers or a clean with them to break them up… letting the curls reach space temperature will lock the wave pattern into place.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen