0

Ajatuksesi vedenpitävällä ripsivärisi?

June 30, 2022

Mitä sanoa vedenpitävästä?
Se on niin kätevä, eikö? – Varsinkin kun tiedät, että aiot hiki, tai se kaataa ulos sadetta ulkona ja et halua sinun ripsiväriäsi alas kasvosi?

Mutta olen alkanut olla sekaisin tunteita siitä …

MAINOS

Vai niin! Käytin rakastamaan vedenpitävää ripsiväriä, varsinkin Curl Hold. Kun sinulla on kiinni suorat ripset ja tarvitset jotain todella lukita, että käpertyä alas, vedenpitävä on paras. Se on todella, mutta jo vuosia olen kuullut ihmisiä sanovat, että ei ole hyvä idea käyttää vedenpitävää koko ajan, koska se tekee ripsiesi pudota … Olen aina ajatellut, että se oli vanha vaimon tarina, mutta mielestäni luulen Se voi olla totta tutkintoon. Kun olin yksinomaan käyttäen vedenpitävää ripsiväriä, kuten koko ajan, näin paljon ripsien rikkoutumista ja putoaa, ja jokainen ripsi on niin arvokas minulle nyt, kun en käytä vedenpitävää ripsiväriä niin paljon.

Nyt katson sitä näin: jos minun ripsiväri on tahra, se tulee tahra. Olkoon niin.

Mies, toivotan, että oli “melkein” vedenpitävä ripsiväri, joka ei vaatinut erityisiä poistoja – vain lämmin tai kylmä vesi tai öljypohjainen meikkipohja. Haluan vain pestä kasvoni ilman “saada kaikki vaihde” ja tehdä iso juttu siitä. Onko tämä liian paljon kysyä?

Anywhoh … Mitkä ovat ajatuksesi vedenpitävällä ripsivärillä? Käytätkö sitä? Etkö käytä sitä? Jos ei, miksi? Oletko myös kuullut, että se tekee ripset pudota, jos käytät sitä liikaa? Kerro minulle syvimmät ajatuksesi vedenpitävästä ripsivästä. ?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. TGIF !!!!!!!!!!