0

Laura Mercierin Luxe Stickgloss Holiday Collection kiinnittää sen kuiville huulille

May 28, 2023

vauvan huulet
Kaikille kuiva-lipped naisille, heittää yo kädet ylös! Heitä yo ‘kädet ylös! Heitä yo ‘kädet ylös!

Jos olisin Platinum Record-Myynti Rap Superstar, eikä vain Husky Tabbyn ammattitaitoinen lemmikkieläinten avustaja, joka olisi minun vaiheeni yleisön reaktio laulaa.

MAINOS

Vaikein epäilen, että se saalis pop-kulttuurin tuleen kuin “Kuka antaa koirat ulos”, joka muistuttaa minua, muista, kun ihmiset käyttivät sitä rento keskustelu, kuten “Miten se menee, Jane?” “Voi, se menee hyvin. kuka päästi koirat ulos!? Kuka, kuka, kuka – kuka antaa koirat ulos!? ”

Niin ärsyttävää…

Whatevs, asun jännitystä varten! Haluan, että kaikki heittävät kätensä, kun tein, kun yritin neljä Lippiä Laura Mercierin New 48 dollaria Luxe Stickgloss Collection Loma -sarjassa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sheer ja liukas, kuten risti huulipunan ja balman välillä, he hydraattivat kuten Ca-Ray-Zaaaay! – Ja myös hyvä. Ruusuinen vaaleanpunainen ruskea sokeri, lämmin vaaleanpunainen vauva huulet, kupari courtisane ja plummy peony hehku pehmeällä, hienostuneella loistolla, ja he tekevät myös huuleni näyttävät hieman täydellisemmiltä, ​​methks.

Kauniit naiset!
Vasemmalta: Ruskea sokeri, vauva huulet, courtisane ja pioni
Courtisane
Fariinisokeri

Pioni
Parasta, koska he eivät ole ylikuormittuja pigmentillä, voin kirjaimellisesti vain leikata kerrosta tai kaksi huulillani ilman peiliä ja mennä iloisesti.

Mitä muuta pitäisi tietää 48 dollaria Laura Mercier Luxe Stickgloss-kokoelmasta?

Sarjana se ei ole saatavilla ikuisesti. Se on rajoitettu painos, mutta erikseen neljä täysikokoista stickglassia asuvat myös Lauran pysyvässä kokoelmassa.

He ovat melko pelkästään.

He hajuvat ja maku ensin hieman kuin ruskea sokeri minulle (yum!), Joka katoaa noin 5 minuutin ajan.

Heillä on kevyt kaava ja liukas rakenne.

He kestävät 2-3 tuntia huulillani.

Nämä eivät varmasti ole pisimpään kestäviä lippeja … mutta mitä heillä ei ole kulumisaikaa, jonka he muodostavat kosteudessa.

Mielestäni on myös hyvä, että joissakin tapauksissa ei tarvitse käsitellä erittäin pigmentoituneiden vampyyri huulipunan värejä, tiedät? Voit vain pudottaa yhden näistä stickglossista kukkaroosi ja soita se päiväksi.

Koska Laura’s Stickglosses käyttää tyypillisesti 22 dollaria kukin, neljäsosa 48 dollaria edustaa melko hyviä säästöjä käytännössä 50% pois.

MAINOS

Ei ole huono, varsinkin tänä vuonna. Voit saada sarjan, antaa kolme heistä lahjoja sisaresi, serkut ja / tai bffs ja pitää edelleen itsellesi.

Hinta: $ 48
Saatavuus: Saatavana nyt verkossa ja Sephora-myymälöissä
Makeup & Charm Blog Arvosana: A

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen