0

Ametisti, Ruby, Emerald ja Topaz: Jalokivien varaston tai uuden klassisen kermanväriset huulipunat Dolce & Gabbana Sisilian jalokivillä

June 7, 2023

Dolce & Gabbana Sicilian Jewelsin kokoelman neljä uutta klassista kermaa huulipunat, jotka tulevat tämän marraskuussa. Vasemmalta: Ametisti, Ruby, Emerald ja Topaz.
Siinä tapauksessa mietin, miten tuntuu käytettäväksi vihreää huulipunaa myöhään maanantaina iltapäivällä …

StraaAanange!
Emerald, yksi neljästä uudesta klassisesta kerman huulipunasta kahdeksan kappaleen Dolce & Gabbana Sicilian Jewelsin lomakokoelma, on yksi niistä väreistä, jotka voivat näyttää hermostuneelta ja söpölle, jos olet teini tai 20-luvun alussa … mutta nopeasti eteenpäin vuosikymmen tai kaksi ja se on “Hei, Helena Bonham Crazy!”

MAINOS

Neljä Jewel-Toned Lipsticks julkaisu (35 dollaria kukin) liitetään neljään vastaavaan kynsilakkaukseen, joten niin, kun olet urheilussa funky Green Lip, voit myös rock vihreät kynnet / tassut.

Mielestäni Emeraldin muoti-eteenpäin Lipien kokoelmassa on kaukana (en ole vielä nähnyt kynsiä kiillottaa lähelle ja henkilökohtaiselle), ja todella vetää sen pois, sinun täytyy joko olla hirsieläinten elokuvia tai 6-jalka-pitkä malli stomping alas kiitotie Milanossa.

Tai jotain sellaista.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kuka huolehtii kuitenkin? Se on vielä hauskaa.

Muut huulipunat näyttävät melko keskeltä vertaamalla. Punainen Ruby, violetti ametisti ja amber topaz ovat klassisen reitin.

Elegantti Golden Packaging …
Söpö korkki!
Classic Cream Lipstick Emeraldissa, valoisa vihreä

Klassinen kerma huulipuna topazissa, kultainen keltainen
Klassinen kerma huulipuna amettisissä, kirkas violetti
Classic Cream huulipuna rubiinissa, syvä punainen

Kaikilla neljällä keskisuuret lippeillä on kevyt, liukas rakenne muiden klassisten voiteiden ja Dolce & Gabbanan allekirjoituksen Rose-maku ja tuoksu.

Kuten arvokkaat jalokivet, jotka heidät on nimetty, nämä ovat Sparkling Dolce & Gabbana laskurit Saks Fifth Avenue -kaupoissa ja tietokoneen näytöt (kun ne ovat saatavilla verkossa) Tämä marraskuu.

Nopea kysely: Luuletko koskaan käyttää smaragdia?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. Kollut kuollut fanit, arvaa mitä? Lisää zombeja!