0

Munakoisovat silmät ja marja-huulet

June 18, 2022

Tein silmäni meikki vain eyelinerin kanssa.
Hauska tosiasia päivästä munakoisoa varten: Vaikka tyypillisesti ajatellut vihanneksia keittopiireissä, munakoiso (tunnetaan myös nimellä munakoiso), on teknisesti hedelmä – nimenomaan marja.

Ja nyt olet valmis valloittamaan kasvitieteen vaiheen seuraavaan trivia-iltana! (Olet onnekas.)

MAINOS

Minulla on munakoiso mielessäni, koska yksi asia, joka sanonta niin ystävällisesti toi minut jouluksi, on munakoholivärinen urheilija harjoitus ylhäällä, jossa olen yllään näissä kuvissa, joten tein tämän yhdistelmän toisena päivänä munakoisojen silmillä ja marjoilla huulilla.

Kun haluat tehdä helppoa silmämeikkiä, lyijykynä vuoraus on BFF.

Silmän meikki, käytin yhtä suosikkini Quickie-tekniikoitani. Tarkasin pitkäikäisen lyijykynän eyeliner (ESum Aubergin), levitetty kerros kannellani ja sitten hillitsi reunat jäljittelemään Eyeshadowin vaikutusta. Tein tämän muutaman kerran rakentaa väriä alueilla, joilla halusin paljon syvyyttä – ripsien ja ulompi kolmas – niin, että hupulliset silmät näyttävät paljon syvällisemmin. Sitten olen vuorattu ylemmän ja alemman vesilinjani ja tahrannut vuorauksen pitkin alemman ripsien linjan tasapainottamaan raskauden kannet.

Lopeta pari ripsiväriä ripsien kanssa, ja olet valmis!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mitä sinun täytyy etsiä linjasi

Ihannetapauksessa haluat vuorauksen, joka on tarpeeksi pehmeä sekoittumaan harjalla, mutta et halua, että se on liian tahraus, koska sitten se vain siirresi ympärillä paljain kannet ja katoavat. Spektrin vastakkaiseen päähän et halua sitä, joka kuivuu liian nopeasti, koska sinulla ei ole tarpeeksi peliaikaa sekoittua.

Kaiken lisäksi se on myös kiinni vesilinjillesi (ja tuntea olosi mukavaksi myös).

MAINOS

Tähän tekniikkaan, olen todella Mac Eye Kohls Powersurge ja Teddy (Costa Riche on hyvä, mutta olen huomannut, että se pyrkii siirtämään paljon, ellei aseta sitä jauhetta). Laura Mercier Kohls ovat myös erinomaisia. Kokeile myrskyä harmaa varjo!

Tärkeimmät tuotteet, jotka ovat kuluneet tässä ilmeessä: ESUM Aubergin Liner, Clinique Plum Pop Blush ja Nars Vivien Lipstick
Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen