0

Liian hämmästyttävä koulu Dinoplatz Escalator-ripsiväri vie ripset Jurassic-tasoihin

March 6, 2023

, koska … dinosaurukset.

Minulla on tämä teoria, että jos haluat jotain olla paljon mahtavampi, kiinni dinosaurus siihen. Tai siinä. Olipa kyseessä elokuva, lounaslaukku tai tässä tapauksessa ripsiväri … Vaikka dinosauruksilla ei ole paljon tekemistä ripsien pidennys, curling ja erottaminen 25 dollaria liian hämmästyttävä koulu dinoplatz liukuportaan ripsiväri.

MAINOS

He parantavat kuitenkin kokemusta … koska he ovat söpöjä.

Suhteellisen uusi ympärillesi, liian hämmästyttävä kouluun on Korean valitus brändi saatavilla nyt Sephora, jossa Dinoplatz liukuportaa saa brontosaurus-kaliiperiä.

Olen melko varma, että se on letku ripsiväri … vaikka Sephora ei viitata siihen sellaisenaan, koska se on yksi niistä, jotka sinun on poistettava lämpimällä vedellä, ja sitten se liukuu pois.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Siinä on myös säädettävä sauva; Kierrät CLACT-arvoa korkki pidentää tai lyhentää harjaa erilaisten ripsien vaikutusten, kuten, laajentaa harjaa kokonaan, mikä tavallisesti käytän sitä, tiivistää ripsien käpristyksen ja pituuden, mutta lyhentää harjakonsentraatteja äänenvoimakkuuden lisäämiseksi .

Tarkoitan, harja on hieno ylimääräinen … Mutta tämä tavara on kaikki kaava, joka, IMO, on parempi kuin jokainen muu ripsivära kaava siellä tällä hetkellä.

Nyt minulla on vaikea saada ekstaattisia ripsien näinä päivinä, koska olen koskaan harkitse, että sain raskaana vauvan tyttö, ripset ovat olleet lakossa. Mikään – ja minä ilmoitan mitään – pitää käpertyä, ja jokainen ripsiväri yritän jotain, jota en pidä siitä …

Paitsi tämä.

Dinoplatz liukuportti tekee minut ekstaattiselle käyttämään ripsiväriä uudelleen, koska se on ehdottomasti kaikki hyvin. Se kiharat, pidentävät, paksuneet ja määrittävät, ja tumman musta kaava ei hiutale tai tahra.

Yllään ripsiväri ei näytä enää chore, ja en ole edes koskettanut Chanel LE -putkeni (jota tapana / normaalisti rakkautta!) Kuukausina.

Jos yrität löytää ei-hölynpölyä, dramaattista ripsiväriä, joka tekee kaiken, älä unohda Dinoplatz-liukuportaatin.

MAINOS

Ja, Hei! – On dinosauruksia siinä!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen