0

3 Ehdotuksia pitää manikyyri siruton ja uskomatonta

August 3, 2022

vain sanoa ei pelimerkkejä.
Takaisin vuonna 2008 New York Times yritti tehdä chepped kynnet asiaa.

Joo … en ole kyseisestä elämästä. Olen kaikki tarkoituksellisesti sotkuisia hiuksia (hauskaa pullia 4 elämää!), Mutta sotkuinen mani saa kovan passin. Otan manikyyrieni siisti ja siisti, kiitos paljon, sivulla “Ei pelimerkkejä vinkkejä, kiitos.”

MAINOS

On olemassa pari asiaa, jotka tekevät siitä yksinkertaisemman elää siruton kynsielämä, kuten 1) löytää pohja ja yläkerros, joka voi kestää jokapäiväistä elämää (minulle, nämä ovat tällä hetkellä Smith & Cult Base Coat ja Essie Gel Couture Topcoat ) ja 2) ottamalla muutamia ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joilla vähennetään sirujen mahdollisuutta kynsien ehdotuksissa, jolloin saan ne aina ensin.

Tässä on kolme asiaa, jotka auttavat pitämään kynnet, jotka näyttävät juuri maalattuja koko viikon ajan:

1. Älä unohda kärki

Ensinnäkin, ennen kuin maalaat Puolan kerroksen, maalaa kynsiesi ehdotusten alapuolella ja suorita sitten harja pitkin ehdotusta (pitämällä kynsiä vaakasuoraan, harjaa kiillotus kärjen pystysuoraan osaan).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Odota noin 30 sekuntia ennen kuin käytät ensimmäistä legit takki.

Miksi tämä voi kysyä? No, koska näin tämä tapa kattaa ehdotuksesi ylimääräisessä suojakerroksessa, niin kuin kynnet bang noin viikon ajan, ehdotuksesi on ylimääräinen panssari.

Tämän pienen askeleen ottaminen tekee kaiken eron maailmassa minulle. Näen vähemmän pelimerkkejä, kun maalaan kynnet.

2. Tee kolmen päivän virkistys

“Siri muistuttaa minua tekemään toisen kerroksen Topcoat kolmessa päivässä.”

Säilytän tyypillisesti saman kiillotuksen kynnet viikossa, ja kolme päivää on tyypillisesti ihanteellinen aika virkistää manisiani toisen Topcoat-kerroksen kanssa.

Tarkoitan, että voisit tehdä yhden päivittäin, tai joka toinen päivä (minulla on kaverit, jotka tekevät sen), mutta jos teen liian lukuisia päällystetyt kerrokset, siitä tulee haitallinen, koska minun puolalainen alkaa saada paksu, ja sitten olen kiusaus kuori se pois, kun pääsen ulos suihkusta.

HUOMAUTUS: Hyvän pikakuivauksen avulla voit paljon todennäköisemmin istua alas ja tehdä tämän! Sally Hansenilla on yksi nimeltä Insta-Dri Top Coat, joka on vain viisi taalaa ja sarjaa minuutissa, mutta parhaiten nyt olen todella Essie Gel Couture Top Coat yleisesti. Se on erittäin kiiltävä, ja kestää noin 10 minuuttia kuivua.

3. Tee kaksikerroksinen

Ennen kuin laitat käsineitä tekemään mitään – pese ruokia, puutarhaa, toimivat sähkötyökaluilla – laittaa ensin latteksikäsineitä ja liukua todelliset käsineet päälle.

MAINOS

Kyllä, tämä on ylimääräinen ja täysin seuraava taso, mutta se auttaa manikyyriäsi loistava kauemmin. Joku kommenteissa ehdotti sitä, ja kun käytän käsineitä, mielestäni se tekee pinnasta viimeistelyksi.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen