0

Unsung Makeup Heroes: ESSIE vaatetus valinnainen

August 21, 2022

Saatan tai ei ole pukeutua housuihin.
Mikä on epämiellyttävä sankari kauneuteen? Minulle se on usein aliarvostettu meikki (tai puola!) Morsel, pysyvä keräystuote, joka scoots sijaitsee paljon meikki ystäville, mutta usein kivittää maailmaa. Pitkän käyttämättömän Heroes-sarjani sisältää joitain suosikeistani.

Se on se aika vuodesta! (Ainakin täällä lahden alueella.). Elokuun lopulla ja syyskuun alussa sää on Cray. Eräänä päivänä se on 95 astetta, ja olet tuskin pukeutunut matkalla uima-altaalle, ja seuraavana päivänä käytät pitkät housut ja pusero tavata kauhaa.

Se on tämä pariton sää siirtymävaihe kesän ja syksyn välillä. Minusta tuntuu siltä, ​​että se on myös tilan kynsilakka, ja tämä väri ESSIE kutsutaan vaatteella Valinnainen on paras väri siitä, että vaihee, kun saatat tai ei halua käyttää uskomattoman kirkkaan kesän aikataulua ja neons, Ja et myöskään ole vielä valmis sukeltamaan Bordeaux, laivasto ja oxblood.

MAINOS

Essie kuvaa sitä Sienna Brownina, mutta se on niin paljon enemmän kuin se. Se on rad, rikas, lähes ruusuinen taupea, ja jostakin kulmilta se näyttää tiilestä.

Ja mielestäni se on täysin erilainen peto täydessä auringonvalossa, kun voisin lupauksen, se on vaaleanpunainen Peachy Brown, jossa on mikrofoshimmi (mutta valo on osuma, että se on ihanteellinen sen läpi).

Se on aivan? kameleontti; Rakastan sitä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Rakastan myös sitä, vaikka se pystyy toimimaan alaston kynsiä, varsinkin jos sinulla on ruskea kuin minä, se on ristiriidassa ihon kanssa houkuttelevaksi ja havaittavissa. Se ei ole kuin kun käytän kynsilakkaa, joka vain sekoittuu ihoni sävyyn.

Joskus haluan nähdä kynnet, kun ne on maalattu, mutta en myöskään halua häiritä niitä, jos se on järkevää … varsinkin kun minulla on jotain kokous mennä.

Kaksi takit o ‘vaatteet valinnainen
Vaatteet valinnainen on paras osoittaa, että kiinnität huomiota pieniin yksityiskohtiin, kuten saada kynnet valmiiksi, mutta sormesi eivät häiritse ihmisiä, jotka keskustelet, varsinkin jos puhut kädet paljon kuin minä.

Pidän myös, että tämä väri on melko hyvin. Voin tehdä pohjakerroksen ja yläkerroksen, jossa on kaksi kerrosta, jossa on väliin, ja se kestää vähintään neljä päivää vähintään sirua. Ehkä viides päivä näen pienen sirun ajatuksella yhden kynsien.

Se ei myöskään juokse tai kupla, joten en koskaan tunne, että minun täytyy pitää paaluttaa sitä siitä, että se näyttää hyvältä. Pullo Essie vaatteet valinnainen on 9 dollaria, ja se on osa pysyvää riviä.

Hanki se, saat sen, saat sen! – Koska se näyttää myös melko kevyemmistä lassseista ja tummemmista divasista.

MAINOS

Yksi minun faves!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen