0

Onko tarkoituksellisesti kuorittava kynsilakka seuraava valtava kauneus trendi?

May 27, 2022

Kuten olen verkossa sekä hengittää! Nyt kynsilakka on suunniteltu tarkoituksellisesti kuoriutumaan kahdesta neljästä päivästä.

Se on brändi nimeltä BBX Elsa. Niiden nopeat kuivat irrotettavat kynsilakkaukset palvelevat niitä, jotka haluavat kytkeä värinsä usein.

MAINOS

Puolan sisältää 60% vettä sekä tarkoituksellisesti suunniteltu kuoriutumaan kuin tarra. Kun olet maalata, odotat kaksi-kolme minuuttia, niin olet valmis.

Jos haluat, voit myös kerätä yläkerrosta, samoin kuin kyllä, kiillotuksen on vielä pysyttävä irrotettavana, vaikka ylhäällä poistokerros. On kaksi sarjaa valita kolme sävyä kussakin sarjassa; Voit ostaa ne Internetissä 42 dollaria.

Haluan maalata kynnet viikonloppuna ja pitää täsmälleen samaa väriä viikon ajan, joten tämä idea puhaltaa mieleni. Olen sooooo ei kohde markkinoita, lol!

Pidän totuudesta, että puolalainen kuivuu niin nopeasti, mutta en näe itseäni uudelleen mani useita kertoja koko viikon ajan, vaikka se kestää alle viisi minuuttia.

Oletan, että tämä voi olla vallankumouksellinen, jos olet tyyppinen henkilö, joka saa Antsy nähdä täsmälleen saman sävyn kynnet! Minulla on hyvä ystävä, joka vaihtaa kynsilakkaansa usein, niin että voin nähdä sen houkuttelevaksi niille, jotka eivät halua sitoutua täsmälleen samaan varjossa.

MAINOS

Mitä mieltä olette pitkäaikainen kynsilakka? Uskotko, että se on jotain, joka voi kiinni? Sekä se pitää minkäänlaista “AP-Peel” (tyttö, ymmärrätte, että minun piti mennä sinne) sinulle?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen